Dokonalý komfort: Letecká spoločnosť American Airlines predstavila úplne novú luxusnú triedu

2022-09-30 14:00:00 |   |    | 

Letecká spoločnosť American Airlines prichádza s prevratnou novinkou. Okrem toho, že stroje na dlhé lety dostanú modernejší interiér, pribudne aj úplne nová luxusná trieda. Cestujúcim sľubuje dokonalý komfort!



 

Od začiatku roka 2023 budú aerolinky American Express lietať s novými strojmi, v ktorých pribudne viac sedadiel typu Premium Economy, ale aj úplne nová trieda. Má názov Flagship Suite a cestujúcim sľubuje súkromie a luxus na mieru. Sedadlá bude možné rozložiť a oddeliť dverami a ponúknu tiež viac odkladacieho priestoru.

V nových strojoch typu Airbus A321XLR bude 20 sedadiel Flagship Suite a 12 Premium Economy a Boeingy 787-9 budú mať 51 „flagshipov“ a 32 prémiových. Do roku 2026 by sa mal podľa aeroliniek zvýšiť počet prvotriednych miest pri zaoceánskych letoch o viac než 45 percent.

Nový dizajn s drevenými prvkami a podsvieteným logom aeroliniek si však budú môcť prémioví zákazníci užiť nielen na palube lietadla, ale aj v obnovených salónikoch Admirals Club. Ako prvý otvoria po rekonštrukcii už túto jeseň ten vo Washingtone.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa