Hororový let: Pasažierov na palube vydesil slizký čierny pasažier

2022-10-20 12:00:00 |   |    | 

Let ako zo zlého sna zažili v pondelok pasažieri United Airlines cestujúci z Tampy na Floride do Newarku v New Jersey. Krátko po pristátí totiž na palube objavili hada.



Na palube nastala panika - cestujúci začali kričať a zdvíhať nohy z podlahy, opísal situáciu v lietadle počas rolovania z pristávacej dráhy k bráne jeden zo svedkov. Našťastie pritom na rozdiel of známeho filmu „Hady v lietadle“ so Samuelom L. Jacksonom žiadne nebezpečenstvo nehrozilo.

Podľa agentúry Reuters bol čiernym pasažierom bližšie nešpecifikovaný druh užovky, ktorú dobre poznáme aj z nášho prostredia. Bežná je tiež v Severnej Amerike, kde obýva rôzne prostredie v blízkosti vody. Väčšinu jej stravy totiž tvoria obojživelníky a pre ľudí sú tieto hady úplne neškodné.

Posádka letu do Newarku však radšej požiadala o pomoc a po pristátí sa o zviera postarali odborníci, ktorí ho odchytili a neskôr vypustili späť do prírody. K žiadnym zraneniam nedošlo a incident tiež nijako neovplyvnil chod letiska. Aerolinky však neupresnili, kedy hada objavili a ako sa do lietadla vôbec dostal.

Obdobná situácia sa pritom stala už v minulosti. V roku 2016 sa cez kabínu lietadla dopravcu Aeromexico mieriaceho do Mexico City plazil veľký had a o tri roky neskôr zbadali pasažieri letu z Austrálie do Papuy Novej Guiney na krídle lietadla pytóna.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa