Milionár šokoval spolusediacu v lietadle: Spravte toto a dám vám 100 tisíc!

2023-03-18 00:30:00 |   |    | 

Americký podnikateľ Steve Kirsch nedávno poriadne šokoval cestujúcu vedľa neho. Známy propagátor dezinformácií o očkovaní proti Covidu ju totiž požiadal, aby si sňala rúško. A nechcel to zadarmo...



Americký milionár Steve Kirsch sa viac než svojimi podnikateľskými aktivitami v Silicon Valley preslávil otvoreným bojom proti nariadeniam súvisiacim s pandémiou koronavírusu. Jeho účet na Twitteri je aj dnes priam zahltený odkazmi na rôzne konšpirácie v súvislosti s vakcínami. Medzi nimi sa však pred pár dňami objavil aj autentický Kirschov príspevok, ktorý ľudí mimoriadne pobavil. Podnikateľ sa v ňom totiž zveril s tým, ako dostal od istej ženy košom.

Kirsch zverejnil, že sa nedávno pokúsil počas letu „podplatiť“ spolusediacu, aby si z tváre sňala rúško. Neúspešne. „Som práve na palube letu aeroliniek Delta. Osoba, ktorá sedí vedľa mňa v prvej triede, odmietla 100 tisíc dolárov za to, že si odstráni rúško na celý let. Nežartujem. A to nasledovala po tom, čo som jej vysvetlil, že nefungujú. Pracuje pre farmaceutickú spoločnosť“.

Kirsch tiež doplnil, že jeho ponuka začala na 100 dolároch a že sa žene snažil vysvetliť, že sa aj tak predsa môže nakaziť, keď si dá rúško dole kvôli jedeniu a pitiu. Ak však očakával podporu svojho správania, hlboko sa zmýlil. Komentátori sa zhodujú v tom, že sa správal ako „úchyl“ a mal by sa starať hlavne o seba. Najmä v prípade, že ho jej rúško nijako ovplyvňuje. „,Ženy nechcú robiť dohody s desivými mužmi v lietadlách.“ napísala jedna z užívateliek Twitteru.

Ďalší doplnil, či Kirschovi vôbec napadlo, že žena tiež môže trpieť autoimunitným ochorením. „Iste, určite je v tomto príbehu tou divnou ona a nie ty. Dám ti tisíc dolárov, ak v prípade, že niekedy budeš potrebovať chirurgický zákrok, povieš chirurgovi, aby nepoužil rúško. Lebo nefungujú,“ doplnil ďalší.

Kirschov tweet dokonca podľa stránky Mirror.co.uk komentoval aj človek, ktorý Covid-19 prekonal. „Moje nemocničné účty dosiahli viac ako 300 000 dolárov (vrátane 80 000 za leteckú prepravu, pretože miestne nemocnice boli plné) plus strata klientov / príjmu, poškodenie pľúc, pretrvávajúca invalidita, náklady na zotavenie atď. Potreboval by som minimálne 5 miliónov dolárov v hotovosti,“ napísal. Kirsch, ktorého majetok sa odhaduje na 230 miliónov, však zrejme stále žije v domnienke, že si za peniaze kúpi čokoľvek.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa