Pasažieri lietadla zažili šok: Namiesto letušky svetoznámy spevák – a premiéra piesne ako bonus!

2023-03-29 12:00:00 |   |    | 

Mal to byť obyčajný let z Londýna do Los Angeles, no zmenil sa na zážitok na celý život. Pasažierov totiž vo výške 35 tisíc stôp prekvapil svetoznámy spevák Lewis Capaldi a uličku lietadla zmenil na koncertné pódium.



 

Letecká spoločnosť British Airlines pripravila svojim zákazníkom skutočne nezabudnuteľné prekvapenie. Počas letu z londýnskeho letiska Heathrow do Los Angeles sa totiž v uličke lietadla objavil svetoznámy spevák Lewis Capaldi.

Rodák zo škótskeho Glasgowu začal najskôr šokovaným pasažierom ponúkať nápoje a potom im dokonca odspieval úryvok svojej najnovšej skladbu „Wish You the Best“ zo svojho druhého albumu. V nej sa Capaldi vyznáva z toho, ako veľmi mu chýba niekto milovaný a že mu želá len to najlepšie.

Singel je lyrickým stvárnením toho, keď vás od niekoho, na kom vám záleží, delí veľká vzdialenosť. Čo je skúsenosť, s ktorou sa stotožňujú mnohí zákazníci British Airways, ktorí lietajú s našimi aerolinkami, aby sa stretli s tými, ktorých milujú,“ vysvetlili zástupcovia leteckej spoločnosti.

Lewis Capaldi získal celosvetovú slávu vďaka svojmu debutovému albumu Divinely Uninspired to a Hellish Extent, ktorý si získal srdcia miliónov fanúšikov. Na ňom sa objavili aj jeho najväčšie hity, ako napríklad Before You Go alebo Someone You loved.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: British Airways

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Utorok, 16. apríl. 2024. Meniny má Dana, Danica.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa