Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi KOLENÍK totálne zatienil Jablonského: Diváci HROMŽIA na porotu… TOTO ste si mohli odpustiť!

Jakub Jablonský, Ján Koleník a Eliška Lenčešová Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský, Ján Koleník a Eliška Lenčešová (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Nedeľný večer opäť patril tanečnej šou Let's Dance. Na parket sa v rámci samba maratónu vrátili aj celebritní súťažiaci z iných ročníkov, no a čo si budeme hovoriť, väčšina ľudí priam dychtivo čakala na návrat najväčšieho kráľa tanečného parketu - herca Janka Koleníka...

Umelec šou Let's Dance vyhral ešte v roku 2022. O rok neskôr sa stal porotcom, no a na tomto projekte participoval aj počas aktuálneho ročníka. Keď Markíza oznámila, že sa v rámci samby pridá k Eliške Lenčešovej a Jakubovi Jablonskému, všetci boli nadšení. Práve tento pár totiž patrí k najväčším favoritom na víťazstvo a bolo zrejmé, že spoločné číslo s Koleníkom všetkým vyrazí dych.

Galéria: Veľká galéria zo semifinále Let's Dance
 

A tak sa aj stalo. Po ich famóznom výkone nasledovala dlhočižná standing ovation a potleskom v stoji ich odmenila aj celá porota. Pri hodnotení ale niektorým divákom zamrzli úsmevy na tvárí. Dôvodom boli reakcie tanečných katov. Miestami to totiž vyzeralo tak, akoby bol na parkete len Ján Koleník a sústredili sa na neho viac než na Jakuba Jablonského, ktorý súťaží. 

„Dostali ste ma. Teraz už viem, čo bude môj životný sen. Raz si zatancovať sambu s Jankom Koleníkom," vyhlásila Helena Vondráčková, po čom sa herec hodil o zem a tváril sa, že odpadol. „Ja sa k Helenke musím prikloniť, ja vás chválim v každom kole. Ale nech mi nikdy nikto nesiaha v latinsko-amerických tancoch na Koleníka. Ten zostane a bude najlepší. Ja som sa nemohla nikam ani dívať. Prepáčte, ja som vás vôbec nevidela,  ja som sa pozerala len na Janka," vyhlásila Tatiana Drexler, no a situáciu zachránila až Adela, ktorá dodala, že by si zatancovala s Jakubom a ona ho v ich spoločnej sambe videla.

Sexi KOLENÍK totálne zatienil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nuž a hoci boli z Jána Koleníka namäkko aj všetci diváci, niektorým bolo ľuto, že sa väčšina hodnotenia točila najmä okolo neho. „Toto si Jakub nezaslúžil. Ako môže jedna porotkyňa vyhlásiť, že ho ani nevidela, lebo sa dívala inde? Úplne neprofesionálne. Veľmi mi ho bolo ľúto," napísala v diskusii Radmila. „Akože Janko Kolenik je TOP, ale predsa Jakub súťaží, jemu sa mali venovať. Chudák, ako mu muselo byť nepríjemne," myslí si Karmen. „Paničky si v porote si mali utrieť slinky a venovať sa hodnoteniu súťažiacemu. Toto si mohli odpustiť, totálne cez čiaru" či „Nooo tak vyriešené, v budúcom Let's Dance stačí Koleník, lebo veď pri ňom nikoho iného nevidno. Vyriešené," odkazujú diváci. 

A čo si myslíte vy? Taktiež sa vám zdalo, že toto hodnotenie bolo nefér voči Jakubovi? 

Viac o téme: Let's DanceJán KoleníkTanecJakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu