Vytúžená letná oáza v piešťanskom Splendid Ensana Health Spa Hoteli pre celú rodinu

2020-07-07 13:00:00 |   |    | 

Ak je pre vás leto časom piesočných pláží a oddychu pri liečivej vode, vedzte, že takúto dovolenku zažijete aj na Slovensku. S piešťanským Splendid Ensana Health Spa Hotelom je prímorská atmosféra túto sezónu oveľa bližšie.



Liečivá dovolenka bez starostí

Nielen všetkých netrpezlivých cestovateľov poteší, že cesta za all inclusive pobytom nemusí trvať dlhé hodiny. Dokonca kvôli nej nemusíte ani prekročiť hranice. Stačí sa vybrať na piešťanský Kúpeľný ostrov, na ktorom sa jeden z hotelov až do konca septembra mení na rodinný dovolenkový rezort. Výnimočne tak do kúpeľného prostredia pozýva aj tých najmenších.

Vy relaxujete, vaše deti sa bavia

Okrem novovytvorenej piesočnej pláže, bazénov a wellness centra si počas svojho pobytu môžete vybrať z viac ako 60 procedúr v modernom kúpeľnom dome Balnea Health Spa. Kým vy budete hýčkať a regenerovať svoje telo, o vaše deti sa postará animátorský program plný hier, športových aktivít, turnajov či mini diskoték.

All inclusive pobyt začína už od dvoch nocí. Stačí si vybrať dátum, zbaliť sa a užiť si leto posilnením svojho zdravia. Všetko o letnom pobyte v Splendid Ensana Health Spa Hoteli spolu s rezervačným formulárom nájdete na webstránke hotelovej siete Ensana.

 

Autor: © Zoznam/az

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj
Foto: Splendid Ensana Health Spa Hotel
Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa