Máte ešte poslednú šancu, aby ste sa prihlásili do veľkej letnej fotosúťaže!

2014-07-14 11:15:00 |   |    | 

Dva týždne sa takmer naplnili, ale máte ešte poslednú šancu poslať nám vaše zábery najkrajšieho miesta v šírom svete. ZAPOJTE sa do súťaže a vyhrajte ceny v hodnote spolu 3000 eur!



Ukážte všetkým, ktoré miesto je podľa vás úžasné. Zapojte sa do súťaže, pošlite nám fotografiu najkrajšieho miesta, ktoré ste kedy navštívili. Či už je to vaše najobľúbenejšie mesto plné ľudí, tajný kút v horách, alebo jednoducho záber, čo vám vyrazil dych. Pošlite nám váš obľúbený záber, vyhrajte a my vás odmeníme poukazom na dovolenku od CK Tip Travel podľa vlastného výberu.

Prvé kolo súťaže trvá od 1.7. do 14.7.2014. Pošlite nám v tomto termíne jednu fotografiu najkrajšej destinácie, ktorú ste kedy navštívili spolu s názvom ( max. 30 znakov) na dromedar@dromedar.sk. Nezabudnite pripojiť svoje kontaktné údaje (meno a priezvisko, telefónne číslo, adresa, kontaktný e-mail).  

Výber najlepších fotografií uverejníme a finále od 15.7. do 24.7. sa môže začať!

Prvých 5 fotografií s najvyšším počtom Facebook „Odporučiť“ hlasov vyhráva. Odporučte preto svoju fotografiu priateľom  na Facebook-u a zvýšte svoje šance na výhru! Zároveň odborná porota redakcie Dromedár.sk vyberie ďalších 5 najkrajších či najoriginálnejších fotografií.

Všetkých 10 autorov výherných fotografií získava:

Poukaz na zájazd v hodnote 300 € od CK Tip Travel podľa vlastného výberu

Výhercov uverejníme na stránke www.dromedar.sk 25.7.2014!

Pokiaľ máte problém so zaslaním fotografií prostredníctvom emailu, použite službu na posielanie veľkých súborov - Úschovňa.sk.

 Nezabudnite si prečítať úplné podmienky súťaže a pripojiť svoje kontaktné údaje.

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
3.7/5 (6 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa