Holdujete zimným športom? TOTO lyžiarske stredisko prichádza s novinkami + SÚŤAŽ o skipassy

2015-12-22 08:00:00 |   |    | 

Lyžiarske stredisko Šport centrum Lučivná v malebnom údolí pohoria Malá Fatra prechádza tento rok akýmsi znovuzrodením. Stredisko na túto sezónu pripravuje pre svojich hostí kopu noviniek. Čítajte viac!



 

Stredisko  a jeho ponuku nám priblížil  David Ivan, Business  manager hotelovej siete Slovakia Inn, ktorá je prevádzkovateľom lyžiarskeho strediska.

 

Priblížte nám trochu vaše lyžiarske stredisko pre tých, ktorý k vám ešte nestihli zavítať

 

Lyžiarsky areál Šport centrum Lučivná je obkolesený prírodnou scenériou Malej Fatry v údolí riečky Zázrivka. Stredisko ponúka denne upravované lyžiarske zjazdovky pre všetky typy lyžiarov od začínajúcich cez pokročilých až po tých najnáročnejších. V stredisku sa prevádzkuje plno automatické zasnežovanie, ktorým dokážeme zasnežiť 2/3 našich tratí (to je 2100 metrov). Samozrejmosťou v areáli je bezplatné parkovanie 30m od lanovky, lyžiarska škôlka, lyžiarski inštruktori, požičovňa lyží a snowboardov, lyžiarska služba i odbavovací bezdotykový systém lyžiarskych lístkov. Stredisko disponuje 6 zjazdovkami, z toho tunajšia čierna je najväčšou na Slovensku.

 

Tá je asi skôr pre náročnejších lyžiarov...

 

Áno, je priamo na vrchu na Magure s nádherným výhľadom, možnosťou free ride.

 

Nájdu sa medzi zjazdovkami aj nejaké pre deti, ktoré sa ešte len učia lyžovať?

 

Samozrejme, na to je určený vlek LV 500 s miernym pravidelne zasnežovaným a upravovaným svahom. Dlhý je cca 600 m, kde celodenne premáva vlek POMA pre deti a dokonca aj vlek pre dospelých začiatočníkov. K dispozícii majú bufet, kde si môžu niečo malé zahryznúť a zohriať sa pri horúcom čaji.

 

Ako to vyzerá so zahájením tohtoročnej sezóny?

 

Tento rok chystáme oficiálne otvorenie strediska s plnohodnotným programom 9.1.2015. Na svoje si prídu deti, pre ktoré bude celodenný program, ale aj dospelí. Otvorenie bude spojené aj s predstavením noviniek, ako je detský park, detská škôlka, snowtubing, babysitting, Maskot Yeti, otvorenie Apreski BEAR BAR, v ktorom bude party na svahu každú sobotu so živou hudbou aj DJ-om.

 

Poďme si bližšie predstaviť program, ak už je známy...

 

Na Štefana bude celodenný program pre deti veľmi bohatý. Detská škôlka s inštruktormi a animátormi bude zadarmo. Čaká ich fotenie s maskotom Yetim, rôzne súťaže ako hod na cieľ, guľovanie, beh v lyžiarkach, stavanie snehuliaka, tvorivé dielne... Deti sa tam naozaj vybláznia. A bude aj jedno malé prekvapenie :)


Predpokladám, že sa v programe nájde aj niečo pre dospelých návštevníkov?

 

Jasné. Tých bude baviť v prvom rade hudba - DJ a perkusionista  MARCHELLO, speváčka a herečka Lenka Libjaková, a na pláne je aj unplugged koncert Adama Barana. Okrem toho si ľudia môžu zasúťažiť o sezónne skipassy, otestovať zadarmo lyže Forest skis a Oxskis, alebo sa len tak pobaviť v grill/ľadovom bare. A napokon to celé zavŕši večerná afterparty  v nočnom bare hotela Smrečina, kde sa môžu návštevníci aj ubytovať. 

Celú otváracia akciu budú moderovať Viktor Mydlo a Eva Lacová z radia Rebeca.

SÚŤAŽ: Sledujte aktuálne info na na www.slovakiainn.sk alebo na Facebooku. A navyše, v najbližšom vydaní Žilinského večerníka  môžete získať aj skipass zadarmo!

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: PR

Hodnotenie článku:
3.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa