Zbaľte batoh a vyberte sa na letisko. Nové Ultra Last Minute centrum vás na dovolenku vypraví do pár hodín.

2014-07-02 13:00:33 |   |    | 

Cestovanie na rýchlo nie je doménou všetkých. Pekne naplánovaná dovolenka nás teší už týždne dopredu a nevieme sa dočkať daného dňa, kedy konečne na chvíľu odložíme prácu bokom a budeme sa venovať len sami sebe. Ale pre tých, čo majú batoh počas celého leta pripravený a len čakajú, kedy príde najvýhodnejšia ponuka, otvára Bratislavské letisko v spolupráci s dovolenkovým portálom verne.sk Ultra Last Minute centrum.



Podľa údajov spoločnosti verne.sk sa v poslednej dobe kupujú dovolenky stále neskôr a neskôr. Je to spôsobené tým, že ľudia hľadajú najvýhodnejšie ponuky, ale aj možnosťou vybavenia celého procesu výberu i zaplatenia cez internet. Takouto skutočne on- line službou sa u nás pýši len verne.sk, ktorá neustále aktualizuje ponuku cestovných kancelárií zo Slovenska, Českej republiky, Nemecka a Rakúska. Na ich stránkach si poľahky porovnáte konečné ceny odlišných kancelárií a vyberiete si to pravé pre vás.

Otvorenie tohto centra je výsledkom snahy zjednodušiť, ale aj posunúť vyššie proces vybavovania dovoleniek. Ultra Last Minute centrum sa na letisku otvorilo včera, 1.7.2014, a svoje služby bude poskytovať do konca sezóny, teda približne do septembra alebo októbra. Vďaka nemu jednoducho prídete na letisko a vyberiete s z najatraktívnejších ponúk. Je síce pravdou, že ceny sú veľmi priaznivé, no výber je mierne obmedzený. Jedná sa totiž o miesta, ktoré do posledného momentu zostali prázdne a cestovné kancelárie potrebujú zaplniť miesto v lietadle a v hoteli.

Ak netúžite len tak čakať na letisku, pripojte sa na webové stránky verne.sk a vyberte si z ponuky, ktorá je práve aktuálna. Nájdete tam ponuky na tri dni dopredu, ale aj na tie dnešné. Špeciálny systém umožňuje vybrať si a zaplatiť si dovolenku aj niekoľko hodín pred odletom. Ak teda chcete odísť práve dnes, tak je podľa riaditeľa dovolenkového portálu, pána Pavla Mladého, ideálny čas približne 5 hodín pred odletom, ale celý proces sa dá zvládnuť aj rýchlejšie a po zaplatení môžete utekať priamo na letisko. Tu potrebujete už len zvyčajný čas na odovzdanie batožiny, bezpečnostnú kontrolu a nalodenie sa.

Treba však dodať, že takáto dovolenka predsa len nie je pre všetkých. Rodiny s deťmi a veľké skupiny sú pri výbere Ultra Last Minute dovoleniek znevýhodnené. Keďže sa ozaj jedná o posledné miesta, môže ísť o poslednú izbu v hoteli a v tom prípade cestovné kancelárie nemôžu pomôcť s ubytovaním detí, alebo hľadaním väčšieho množstva postelí.

S výberom dovolenky sa preto možno oplatí počkať, hoci v hlavnej sezóne je bežné, že všetky lety sú beznádejne vypredané. Najpopulárnejšie zájazdy do Antalye v Turecku, ktorej letisko je ciel najväčšieho počtu lietadiel zo Slovenska, bývajú plné dávno pred odletom. Antalya jednoznačne vedie.

Nuž ak chcete ísť na dovolenku a vyberáte to správne miesto pre vás, možno sa vaša ponuka len teraz objavila. Na internete prípadne priamo v stánku na letisku si rezervujte dovolenku, získajte vaše cestovné doklady a o pár hodín sa vyhrievajte na slniečku v dovolenkovej destinácii.

Zdroj/autor: verne.sk, bts.aero, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
3.4/5 (5 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa