Cestujte ďaleko aj blízko a spoznajte celý svet. Veľtrh ITF v Bratislave vám k tomu pomôže

2016-01-29 12:00:34 |   |    | 

Včera sa po roku otvorili v bratislavskej Inchebe brány Medzinárodného cestovateľského veľtrhu ITF SLOVAKIATOUR. Začal sa tak na Slovensku najväčší cestovateľský veľtrh, ktorý prilákal mnohých vystavovateľov. Čo si na ňom môžete pozrieť vy?



 

Vystavovatelia

 

Na cestovateľský veľtrh v Bratislave aj tento rok prišlo mnoho spoločností a organizácií, ktoré sa venujú cestovnému ruchu. Návštevníkom tak ponúkajú kompletný servis, keď sa o rôznych destináciách môžete dozvedieť zaujímavé informácie a rovno si zakúpite v niektorej cestovke aj zájazd. Nájdete tu všehochuť z rôznych častí sveta. Stánok tu má exotická India, Maroko aj Brazília, no snáď ešte zaujímavejšie sú organizácie z nášho okolia.


Mohlo by vás zaujímať: 


 

Slovensko a Česká republika

 

Zrejme najväčší podiel predstavuj práve tieto dve krajiny. Na ITF ich nájdete v samostatných častiach, kde sa prezentujú širokou paletou služieb. Slovensko je zastúpené aj SACR, kde si v stánku môžete vyskúšať okuliare s virtuálnou realitou, a tak si pozrieť všetky krásy našej krajiny. Potom sú tu už jednotlivé OOCR a iné organizácie, ktoré sa zameriavajú na regióny Slovenska. Nájdete tu  takmer všetky a v nich vám radi poradia, kam sa najbližšie vybrať na výlet. Ak teda túžite po oddychu v kúpeľoch alebo turistike napríklad v oblasti Hont, tu zistíte to čo potrebujete. Navyše vám k tomu bude hrať veselá ľudová hudba a ochutnáte z lokálnych špecialít.

Ďalším obrovským vystavovateľom sú regióny Českej republiky a zástupca cestovného ruchu Czech Tourism. Opäť v nich nájdete informácie o takmer celej krajine. Moravsko-Sliezsko tu prezentuje svoje technické pamiatky, Južné Čechy majú tropický ráz a ako inak nechýba ani tradičná hudba a dobré jedlo a víno.

 

Servis pre návštevníkov

 

Na veľtrh prišli aj rôzne cestovné agentúry a kancelárie. Nájdete tu veľké a známe ako BUBO alebo ESO Travel, ale aj menšie, ktoré sú zamerané na určité oblasti (Škandinávia) alebo záujmy (napríklad dobrodružné zájazdy). Radi vám poradia s výberom a samozrejme si už tu môžete vašu dovolenku rovno aj vybaviť a rezervovať. Niektoré spoločnosti ponúkajú špeciálnu cenu, takže ak viete čo chcete, môžete niečo málo ušetriť.

Spomedzi iných služieb tu nájdete spoločnosť na vybavovanie víz, autobusové spoločnosti, železničné spoločnosti, stánok viedenského letiska a mnohé iné.

Počas víkendu bude prebiehať aj zaujímavý program a rôzne súťaže, do ktorých sa môžete zapojiť, aby ste vyhrali zaujímavé ceny.


Pozrite si aj: 


 

Poľovníctvo, wellness a fitness a gastro

 

Okrem cestovania sa v Inchebe konajú aj ďalšie výstavy. Zamerané sú na poľovníctvo (stretnete tu aj sovy a iné dravce), fitness a wellness a tiež gastro, ktoré je na prízemí. Na ňom môžete ochutnať z rôznych produktov a pozrieť sa čo sa deje vo svete kávy, vína, čokolády, mliečnych produktov a jednoducho všetkého chutného.


Mohlo by vás zaujať: 


 

Autor: SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: SiSa

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa