Tip na víkend: Svetové leto v Bešeňovej prinesie na Liptov módnu šou

2016-07-27 08:00:00 |   |    | 

Bešeňová bude žiť počas dňa benátskym karnevalom, talianskymi hitmi na želanie, exkluzívnou módnou šou, ale aj talianskou večerou zážitkov. Návštevníci GINO PARADISE Bešeňová sa v sobotu 30. júla prenesú na módne milánske móla nielen pomyselne, ale aj doslova. V rámci Talianskych dní ochutnajú národné špeciality, užijú si saunové ceremoniály, ale hlavne môžu obdivovať ladné krivky známych osobností na 4. ročníku úspešnej Fashion show. Tešiť sa môžu aj na Majka Spirita, Zuzanu Haasovú a ďalších.



 

V nadčasových modeloch značky Carpe DM od Dobravy Míčky sa predstaví: Lucia Hablovičová, Zuzana Haasová, Miriam Šmahel – Kalisová, Twins – Veronika Krúpa Nízlová a Daniela Nízlová, Vierka Ayisi, Erika Barkolová, české modelky – Aneta Vignerová, Gabriela Franková a Nikola Buranská. Mužov budú reprezentovať Martin Šmahel a Tomy Kotty.  Výnimočnú atmosféru prinesie na bešeňovské mólo live koncert Majka Spirita.

Fashion show bude moderátorsky sprevádzať od 15. hodiny herečka Zuzana Haasová.  Tento event je pre Bešeňovú počas leta najvýznamnejší, pretože má svoju tradíciu a vždy sa tu objavia zvučné mená a ľudia sa môžu s nimi po akcii priamo odfotiť. Dizajnérka Dobrava Míčka robí módu pre všetkých, ktorí chcú nejako vyniknúť a cítiť sa dobre. Tak tomu bolo aj počas White aj Black tour Majka Spirita, kde tvorili Majkov image práve Dobravine dizajnové kúsky. Špeciálna kolekcia zo sobotnej Fashion show pôjde rovno z predvádzacieho móla do talianskeho Milána, kde má Dobrava svoj obchod. Návštevníci Bešeňovej sa majú na čo tešiť, bude to pôsobivá netradičná šou, počas ktorej bude live koncert Majka Spirita,“ predstavila najbližšie plány Lýdia Chovancová, riaditeľka marketingu z GINO PARADISE Bešeňová.

Ženské publikum poteší aj spolupráca s profesionálmi zo Salónu le Sorelle pod vedením Evy Balekovej ako aj odborníkov z Mary Kay, ktorí budú líčiť nielen modelky, ale aj samotné návštevníčky v areáli.

Leto je v plnom prúde, v aquaparku GINO PARADISE Bešeňová si všetci užívajú termálnu a číru vodu v 23 bazénoch a vírivkach, adrenalínovým nadšencom prináša radosť 15 toboganov a šmýkačiek, relax a pohodu si zas dovolenkári doprajú vo Wellnes & Spa svete,  kde na nich čakajú skvelé masáže, ale aj saunové ceremoniály každú stredu a sobotu o 17., 18. a 19. hodine. Okrem toho sa milovníci potápania zoznamujú s podmorským svetom v Diving centre, fanúšikovania ranných športov majú priestor na ranné plávanie každú stredu a sobotu ešte pred oficiálnym otvorením prevádzky, novinkou tohto leta sú aj exotické žraloky pri adrenalínovej zóne, kde malí aj veľkí môžu sledovať život morských predátorov na vlastné oči. Pre tých, čo sa neboja priblížiť viac, je pripravené aj spoločné kŕmenie žralokov dvakrát do týždňa.

Počas celého leta sú pre návštevníkov Bešeňovej pripravené tematické týždne. Talianske dni s ponukou talianskeho animačného programu, špeciálnou gastronómiou, fotopointom gondoly, masážami, saunovými ceremoniálmi, či svetovej hry  vystriedajú České a Slovenské dni. Už 5.-6. augusta sa areál adrenalínového aquaparku zmení na exhibíciu extrémnych športov pod vedením Jána Valentu. Svetovo známa skupina VSA Extreme postaví priamo pri bazénoch dvojitú U-rampu a návštevníci GINO PARADISE Bešeňová tak majú jedinečnú možnosť zažiť extrémne jazdy na BMX, skateboardoch a kolobežkách. Program dňa doplní autogramiáda športovcov, súťaže s divákmi a workshopy.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: dromedar.sk
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa