Zverejnili rebríček leteckých spoločností: Tie najlepšie u nás nečakajte

2016-11-15 12:00:00 |   |    | 

Mnoho Slovákov cestuje lietadlom len raz za rok, no sú aj takí, pre ktorých je letecká doprava dôležitou súčasťou života. Výber leteckej spoločnosti je v oboch prípadoch veľmi dôležitý. Hoci sa našinci väčšinou rozhodujú na základe ceny, sú aj iné kritériá, ktoré treba brať do úvahy. Najmä ak cestujete do zámoria.



 

AirlineRatings.com pravidelne zverejňuje hodnotenia pasažierov leteckých spoločností po celom svete. Nedávno na ich základe vytvoril rebríček tých, s ktorými sú klienti spokojní najviac.

Jednoznačným víťazom sa už po štvrtýkrát stala letecká spoločnosť Air New Zealand, ktorá si hlasujúcich získala najmä dobrým hospodárením, množstvom inovácií, bezpečnosťou, ohľaduplnosťou k životnému prostrediu aj motiváciou zamestnancov. „Podľa našej objektívnej analýzy zvíťazil Air New Zealand doslova vo všetkých kategóriách, čo je naozaj výnimočný úspech,“ povedal šéf AirlineRatings.com Geoffrey Thomas.

V najlepšej desiatke prekvapivo chýba letecká spoločnosť Emirates, ktorá stratila body za bezpečnosť kvôli havárii boeingu 777. Získala však ocenenie za najlepšiu zábavu na palube. Tromi cenami sa môže pochváliť spoločnosť Qantas, ktorá poskytuje na vnútroštátnych letoch najlepšie služby, občerstvenie aj letiskové salóniky. Najlepšiu prvú triedu ponúka Etihad Airways, biznis triedu by ste si zas mali vybrať, ak cestujete s Virgin Australia.

Pri dlhých letoch vás nesklame Delta Air Lines, Virgin Atlantic, Etihad ani Singapore Airlines. Čo sa týka nízkonákladových leteckých spoločností, výnimočné služby ponúka Virgin America, Norweigan, Kulula.com a Scoot.

 

Celkové poradie leteckých spoločností

 

1. Air New Zealand

2. Qantas

3. Singapore Airlines

4. Cathay Pacific

5. Virgin Atlantic/Virgin Australia

6. British Airways

7. Etihad Airways

8. All Nippon Airways

9. Eva Air

10. Lufthansa

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: Pexels.com
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
2.6/5 (10 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa