Exotika na dosah: Z Bratislavy sa už lieta aj do Bangkoku v Thajsku

2016-12-13 08:00:00 |   |    | 

Na obľúbenú dovolenku do Thajska sa už Slováci dostanú aj pohodlne letecky z letiska v Bratislave. Letecká spoločnosť flydubai od minulého týždňa pridala nové prestupné spojenie z Bratislavy cez Dubaj do Bangkoku. Spiatočné letenky z bratislavského letiska do hlavného mesta Thajska si pritom možno zakúpiť už od 357 €.



 

Letecká spoločnosť flydubai zabezpečuje 4x týždenne (pondelok, utorok, piatok, sobota) priame letecké spojenie z Bratislavy do Dubaja a späť. Cestujúci môžu zároveň v Dubaji využiť množstvo prestupných spojení do ázijských destinácií. Najobľúbenejšími z bratislavského letiska sú prestupné spojenia v Dubaji do Colomba na Srí Lanke, do Salalah v Ománe, na Maledivy, Zanzibar a iné. Od minulého týždňa k nim pribudla aj možnosť cestovať z Letiska v Bratislave do Thajska s krátkym prestupom v Dubaji.

Letecká spoločnosť flydubai ponúka priame lety z Letiska Bratislava do Dubaja už 2 roky. Pôvodnú frekvenciu letov 2 x týždenne zvýšila už na 4 lety do týždňa, čo je dôkazom záujmu Slovákov nie len o lety do Spojených arabských emirátov, ale aj do prestupných destinácií, ku ktorým pribúda Thajsko,“ zhodnotil generálny riaditeľ Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík.

Lety z Bratislavy do Dubaja, Thajska a iných miest si možno zakúpiť cez webovú stránku spoločnosti www.flydubai.com. Spiatočná letenka stojí cca 350 eur.
 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: archív
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa