Z Bratislavy pribudnú nové linky: Potešia najmä letných dovolenkárov

2017-09-20 08:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave pribudnú na budúci rok už tri nové letecké linky. Letecká spoločnosť Ryanair včera oznámila, že od letného letového poriadku 2018 spustí okrem novej linky na Maltu aj nové linky do dovolenkových destinácií Burgas v Bulharsku a Pafos na Cypre. Všetky nové linky budú v prevádzke 2 x týždenne.



Nová sezónna linka z Bratislavy na Maltu bude k dispozícii počas letného letového poriadku – od 25. marca 2018 do 27. októbra 2018. Je prvou linkou z budúcoročného letného letového poriadku Ryanairu, na ktorú sa už dajú zakúpiť letenky cez webovú stránku leteckej spoločnosti.

Letenky do Burgasu a na Pafos si bude možné zakúpiť v najbližších dňoch. „Kompletný letný letový poriadok na rok 2018 predstavíme v priebehu jesene. Odvtedy si bude možné zakúpiť letenky aj na ostatné linky,“ avizuje Olga Pawlonka zo spoločnosti Ryanair.

"Pri tejto príležitosti uvádzame do predaja letenky z Bratislavy v rámci našej siete liniek za ceny už od 9,99 € pre lety v októbri a novembri, ktoré sú k dispozícii pri rezervácii do štvtkovej polnoci (21. septembra). Keďže letenky za takéto nízke ceny sa rýchlo vypredajú, záujemcovia by mali čím skôr navštíviť webovú stránku www.ryanair.com a rezervovať si ich, kým sa nevypredajú," dodala.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.0/5 (4 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa