S jediným prestupom: Z Bratislavy oddnes poletíte do celého sveta

2017-11-08 12:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa cestujúci dostanú len s jediným prestupom už aj do Číny, Austrálie, Singapuru, Južnej Kórey, ale aj do Vietnamu či na Filipíny. Umožní to codeshare dohoda medzi leteckou spoločnosťou flydubai a Emirates, ktorá dnes začína platiť aj pre lety z Bratislavy. Cestujúci sa tak letecky z Bratislavy s prestupom v Dubaji dostanú do desiatok svetových destinácií!



 

Cestujúci z Bratislavy budú môcť s prestupom v Dubaji využiť nielen súčasnú sieť liniek flydubai, ktorá už teraz umožňuje prestupné lety z BTS napríklad do thajského Bangkoku, na Maledivy, Zanzibar, do Ománu, na Srí Lanku a desiatok ďalších destinácií, ale vďaka službe „zdieľania kódu – codeshare“ budú môcť využiť už aj sieť liniek spoločnosti Emirates. To všetko v rámci jednej letenky a s batožinou, ktorá smeruje z Bratislavy až do cieľovej destinácie cestujúceho.

Austrália, Singapur, Vietnam, Taiwan, Malajzia, Indonézia, India, Saudská Arábia, ale aj Seychely, Maledivy, Kuvajt či dokonca Južná Afrika sú dostupné pohodlne z Bratislavy vďaka spolupráci flydubai a Emirates,“ vymenoval generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Jozef Pojedinec.

Výpočet destinácií, kam možno letieť z Bratislavy s prestupom v Dubaji, sa tak od 8. novembra 2017 výrazne rozšíri. Zahŕňať bude lety do štátu Bangladéš, na Filipíny, ale aj do exotickej Ugandy, Tadžikistanu, Somálska, Eritrey, tiež do Sydney, Brisbane či Aucklandu a do vyše stovky ďalších miest.

Rozšírenú ponuku letov prinášajú letecké spoločnosti flydubai a Emirates. Aerolínie nadviazali spoluprácu na princípe codeshare, čo znamená, že cestujúci môžu pri rezervácii leteniek využiť sieť liniek oboch leteckých spoločností. Spoluprácu na princípe codeshare oznámili dve arabské aerolinky v júli, pričom prvú fázu, ktorá zahŕňala sprístupnenie služby z/do 29 destinácií, spustili od 2. októbra 2017. Druhú fázu, v rámci ktorej sa codeshare dohoda rozšíri na ďalších 16 destinácií vrátane Bratislavy, spustia dnes.

 

Výber z destinácií, ktoré budú dostupné z Bratislavy s prestupom v Dubaji

 

letisko Changi Singapur

Kuala Lumpur, Malajzia

Jakarta, Indonézia

Bali

Male, Maledivy

Seychely

Maurícius

Manila, Filipíny

Cebu, Filipíny

Dháka, Bangladéš

Hanoi, Vietnam

Hong Kong, Čína

Taipei, Taiwan

Peking, Čína

Šanghaj, Čína

Inčchon, Južná Kórea

Narita, Japonsko

Kansai, Japonsko

Sydney, Austrália

Brisbane, Austrália

Adelaide, Austrália

Melbourne, Austrália

Perth, Austrália

Bombaj, India

Nai Dillí, India

Chennai, India

Kalkata, India

Trivandrum, India

Hajdarabád, India

Johannesburg, Južná Afrika

Bahrajn, Bahrajn

Kuvajt, Kuvajt

Rijád, Saudská Arábia

Džidda (Jeddah), Saudská Arábia

Medina, Saudská Arábia

Teherán, Irán

Dammám, Saudská Arábia

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
4.4/5 (18 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa