Bratislava: Turistické zaujímavosti regiónu predstavia na viedenskom veľtrhu

2018-01-12 08:00:00 |   |    | 

Bratislavský región a jeho turistické zaujímavosti budú môcť spoznať návštevníci veľtrhu cestovného ruchu Ferien Messe vo Viedni. V dňoch 11. až 14. januára 2018 tam destinačnú ponuku regiónu predstaví Bratislavský samosprávny kraj (BSK) spolu s oblastnými organizáciami Bratislava Tourist Board, Región Senec, Malé Karpaty a Záhorie.



 

Podľa slov predsedu BSK Juraja Drobu sa kraj bude prezentovať ako ideálna destinácia pre každého. "Sme destináciou vína, kvalitnej gastronómie, ale aj histórie a prírodných atraktivít," pripomenul Droba, ktorý prezentáciu na zahraničných veľtrhoch považuje za kľúčovú pre rozvoj cestovného ruchu v kraji.

Za expozíciou stánku bratislavského regiónu stojí grafička Dominika Kramerová, ktorá vyštudovala grafický dizajn v New Yorku a Amsterdame.

Veľtrh cestovného ruchu Ferien Messe Wien je najväčším veľtrhom v Rakúsku pre širokú verejnosť. Je určený prioritne pre Viedeň, Dolné Rakúsko a Burgenland. Predstaví sa na ňom 700 vystavovateľov zo 70 krajín. Cielený destinačný marketing na obyvateľov Viedne avizoval Droba už vo svojich víziách rozvoja cestovného ruchu v predvolebnej kampani.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: archív

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa