Nová linka Ryanairu: Z Bratislavy sa bude na Cyprus lietať celoročne

2018-03-08 08:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa bude lietať na cyperský Pafos celoročne. Letecká spoločnosť Ryanair potvrdila, že linku z Bratislavy na Cyprus, ktorú ako novú spustí od začiatku letného letového poriadku, teda od 27. marca 2018, bude prevádzkovať 2 x týždenne aj počas zimného letového poriadku. Letenky si možno zakúpiť na webe spoločnosti už teraz až do konca marca 2019.



Linka z Bratislavy na cyperský Pafos bude v prevádzke 2 x týždenne, každý utorok a sobotu.S radosťou zverejňujeme letový poriadok z letiska Pafos už aj pre zimnú sezónu 2018, ktorý prináša aj novú linku z Pafosu do Bratislavy 2 x týždenne. Letenky si je možné zakúpiť už teraz na webstránke Ryanair.com,“ povedal David O′Brien z Ryanairu.

Koncom marca začne Ryanair prevádzkovať z Letiska M. R. Štefánika 4 úplne nové letecké linky – na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku. Pričom ďalšiu úplne novú linku do Bologne otvorila len vlani v októbri.

Ryanair bude počas letného letového poriadku, teda od konca marca 2018, prevádzkovať z Bratislavy až 23 pravidelných liniek, čo bude historicky najvyšší počet pravidelných liniek u tohto dopravcu od jeho začiatku pôsobenia na bratislavskom letisku v roku 2005.

Letecká spoločnosť Ryanair bude počas letného letového poriadku prevádzkovať z/do Bratislavy nasledovných 23 pravidelných liniek: Alghero, Atény, Barcelona-Gerona, Birmingham, Bologna, Brusel-Charleroi, Burgas, Korfu, Dublin, Edinburgh, Leeds-Bradford, Londýn-Stansted, Madrid, Malaga, Malta, Manchester, Miláno-Bergamo, Niš, Palma de Mallorka, Pafos, Paríž-Beauvais, Rím-Ciampino, Solún/Thessaloniki.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
5.0/5 (1 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa