Wizz Air spúšťa najväčšiu expanziu - 21 lietadiel a 70 nových liniek

2018-03-13 16:00:00 |   |    | 

Wizz Air, najväčšia nízkonákladová letecká spoločnosť v strednej a východnej Európe, dnes štartuje najväčší prevádzkový rast v histórii. Počas nasledujúcich 17 týždňov rozmiestni do svojich európskych základní 21 lietadiel, prinesie tak 700 dodatočných odletov týždenne a otvorí 70 nových liniek. Uprostred júla začne WIZZ prevádzku do štyroch úplne nových destinácií – Atén, Talinu, Charkova a Viedne, v ktorej zároveň otvorí svoju základňu. Expanzia predstavuje investíciu viac ako 2 miliardy dolárov.



WIZZ dnes oslavuje expanziu spolu so svojimi cestujúcimi a ponúka Deň výpredaja sedadiel z 20%** zľavou na všetky lety plánované do 31. mája 2018, pri rezerváciách dnes 13. marca 2018 do polnoci. Navyše, všetci nadšenci WIZZ-u spolu s entuziastickými posádkami sú pozvaní osláviť historický rast spoločnosti nielen na palube lietadiel, ale aj sociálnych médiách nasledovaním #WIZZaroundEurope. Cestujúci na prvých letoch v 21 nových lietadlách budú mať šancu vyhrať 1000 EUR poukazy na cestovanie s WIZZ-om.

Wizz Air začína svoju expanziu v roku 2018 už tento týždeň v Budapešti príchodom ďalšieho nového Airbus-u A320, ktorý bude 11-tym lietadlom na základni v hlavnom meste Maďarska, a otvára odtiaľ nové spojenie do nórskeho Stavangeru.

WIZZ pokračuje v raste naprieč Európou stimulovaním leteckej prevádzky a najnižšími cenami, pričom zostáva verný neustálemu zlepšovaniu zákazníckej skúsenosti a získavaniu dôvery a lojality svojich zákazníkov, ktorí oceňujú výhodné možnosti lietania a fantastické služby na palube lietadiel jednej z najmladších flotíl v Európe. Wizz Air výrazne prispieva k rastu lokálnych ekonomík všade tam kam lieta, a to nie len vytváraním priamych pracovných pozícií vo svojich základniach, ale aj stimuláciou pracovného trhu v oblasti služieb podpory letectva, turizmu a cestovného ruchu. Od marca do júla 2018 sa k tímu WIZZ-u pridá 700 leteckých profesionálov z viac ako 15 národností, aby podporili úspešný rast firmy. 

Owain Jones, korporátny riaditeľ Wizz Air-u povedal: Dnes štartujeme fázu najväčšieho rastu v histórii WIZZ-u. Wizz Air zostáva naďalej oddaný cieľu sprístupniť leteckú dopravu ešte viac ľuďom než kedykoľvek predtým, keď ponúka najnižšie možné ceny vďaka ultra nízkonákladovému obchodnemu modelu. Čím ďalej, tým viac zákazníkov si každý rok vyberá Wizz Air za svojho leteckého prepravcu, aby tak využili širokú paletu viac ako 600 liniek do 145 destinácií naprieč 44 krajinami. Sedemdesiat nových liniek, ktoré WIZZ otvára počas nasledujúcich 17 týždňov, otvorí našim zákazníkom nové skvelé cestovateľské možnosti a posilní ekonomiky v komunitách, ktoré svojimi spojeniami obsluhujeme. Naše nadšené posádky sa tešia na všetkých WIZZ zákazníkov na palubách lietadiel jednej z najmladších flotíl v Európe.”

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa