Letecky k moru: Ryanair spustil z Bratislavy novú leteckú linku do Solúna, do Burgasu aj na Cyprus

2018-03-27 16:00:00 |   |    | 

Cestujúci majú od pondelka 26. marca k dispozícii z bratislavského letiska Milana R. Štefánika novú leteckú linku do gréckeho Solúna. Nové spojenie spúšťa letecká spoločnosť Ryanair a cestujúci môžu na linke lietať v pondelky a v piatky, teda dvakrát do týždňa. Dnes začal letecký dopravca Ryanair lietať aj do Burgasu v Bulharsku a na Pafos na Cypre. Obe tieto nové linky možno využiť 2x týždenne, v utorky a v soboty.



"Linka je jednou zo siedmich nových leteckých liniek, ktoré oznámil dopravca Ryanair pre rok 2018 z Bratislavy," doplnila hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Ševčíková. V nedeľu 25. marca otvoril dopravca podľa jej slov novú linku z Bratislavy na Maltu, od dnes je možné využiť aj nové linky do Burgasu v Bulharsku a na Pafos na Cypre.

"Začiatkom júna zase spoločnosť pridá novú linku do holandského Eindhovenu a koncom júna spojí Bratislavu priamou linkou s tureckým mestom Dalaman," avizovala Ševčíková. V novembri začne Ryanair lietať z Bratislavy aj do Kyjeva-Borispolu. "Cestujúci z Bratislavy môžu využiť spolu 25 leteckých liniek Ryanairu," doplnila.

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 16. apríl. 2024. Meniny má Dana, Danica.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa