Z Bratislavy pribudnú lety do Moskvy, letenky kúpite od 28 eur

2018-07-31 08:00:00 |   |    | 

Do Moskvy sa bude z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave lietať častejšie. Letecká spoločnosť Pobeda pridala navyše nad rámec plánovaného letného letového poriadku ďalších 44 letov z Bratislavy do Moskvy a späť. Lety do metropoly Ruska a z nej pribudnú od 31. augusta do konca letného letového poriadku, do 26. októbra 2018.



Dopravca Pobeda prevádzkuje linku z BTS na letisko Moskva-Vnukovo 3 x týždenne, v utorky, štvrtky a soboty. Pre veľký záujem zvýšil frekvenciu letov na 5 letov týždenne už v období od konca apríla do konca mája. Teraz pridáva lety navyše aj v období od konca augusta do konca októbra. Frekvencia spojení s Moskvou tak opäť stúpne na 5 letov týždenne a v období od 3. septembra do 15. septembra až na 6 letov týždenne – každý deň okrem nedele.

Destinácia Moskva patrí medzi top 5 najvyužívanejších leteckých liniek z Bratislavy a do nej. Jednosmerné letenky z Bratislavy do Moskvy si možno zakúpiť za cenu od 28 € vrátane všetkých poplatkov (od 56 € za spiatočnú letenku) na webovej stránke www.pobeda.aero/en.

Ruská letecká spoločnosť Pobeda (Víťazstvo) je dcérskou spoločnosťou skupiny Aeroflot. Priame dvojhodinové lety z letiska Bratislava do Moskvy a späť prevádzkuje od decembra 2015 lietadlami typu Boeing 737-800 Next Generation s kapacitou 189 cestujúcich.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: archív
Zdroj: ts

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa