VIDEO Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji 2019 propagujú aj cudzinci žijúci na Slovensku

2019-02-19 08:00:00 |   |    | 

Prilákať zahraničných fanúšikov na hokejové majstrovstvá sveta (MS) na Slovensku pomôžu aj videopozvánky nahovorené rodákmi z krajín, ktorých tímy budú hrať na šampionáte. V jednominútových videách prezentujú cudzinci žijúci na Slovensku zaujímavosti hostiteľských miest – Bratislavy a Košíc.



"Fanúšikovia k nám pricestujú prioritne za hokejom, no naša krajina im toho môže ponúknuť oveľa viac. Vytvorili sme preto 16 videí. Osem z nich pomáhala vytvoriť organizácia Bratislava Tourist Board (BTB) a sú v nich zachytené lokality v Bratislave, na ďalších ôsmich videách sa zasa podieľala košická organizácia Visit Košice," priblížil marketingový manažér 2019 IIHF MS v ľadovom hokeji Lukáš Donoval. "Videá budú prioritne využívané na sociálnych sieťach, no prejavila o ne záujem i medzinárodná hokejová federácia IIHF," dodal.

Šesť z bratislavských spotov nahrali v anglickom jazyku. Pre fanúšikov z Českej republiky je video v slovenčine a češtine, pre fanúšikov "zbornej" sa o lákadlách Bratislavy hovorí v ruštine. Okrem minútových videí vytvorili aj krátke reklamné šesťsekundové pozvánky.

Organizačný výbor MS v ľadovom hokeji, Bratislava Tourist Board a Visit Košice začali spolupracovať už v roku 2018. Okrem týchto videí spoločne vydajú pre návštevníkov špeciálne mapy s vyznačením fanúšikovských zón, liniek MHD, záchytných parkovísk a iných dôležitých informácií pre fanúšikov, ako aj bedeker pre zástupcov hokejových delegácií a akreditovaných novinárov.

Hokejové MS v Košiciach a Bratislave sa začnú prvými zápasmi 10. mája, finálové vyvrcholenie príde 26. mája.

Zdieľať článok na Facebooku

Video: YouTube
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa