Víkend nezabudnuteľných zážitkov: Na dvere klope najväčší cestovateľský festival

2019-03-01 08:00:00 |   |    | 

Naša planéta je úžasné miesto a stále viac ľudí ju má možnosť spoznávať na vlastnej koži. Festival Cestou necestou predstavuje ich najzaujímavejšie príbehy a tým, čo ešte len naberajú odvahu, ponúka mnoho inšpirácií a možnosť spoznať výnimočné miesta sveta zatiaľ aspoň na diaľku.



 

Cestou necestou je najväčší cestovateľský festival na Slovensku. Funguje od roku 2013 a navštívil už desiatky miest po celej krajine. Dvakrát ročne sa koná hlavný festival v Bratislave, kde budúci víkend 8. až 10. marca ponúkne v DK Ružinov až 52 prednášok o zaujímavých lokalitách z celého sveta. Zakladateľ festivalu Michal Knitl dáva do pozornosti napríklad prezentáciu Juraja Koreňa Seven Virgin summit o lezení a paraglidingu na siedmich svetadieloch vrátane Antarktídy.

V poradí už 13. bratislavský festival ponúka niekoľko noviniek. Po prvýkrát sa budú prezentácie konať až v troch sálach, návštevníci môžu ochutnať indickú i peruánsku kuchyňu a každá vstupenka zároveň slúži ako tombolový lístok, vďaka ktorému získa vyžrebovaný šťastlivec zájazd do Gruzínska.

Predovšetkým sa ale diváci môžu tešiť na zaujímavé rozprávanie dobrodruhov z ciest po celom svete, úžasné fotografie a dychberúce zážitky. "Inšpirujeme ľudí cestovať na všetky svetové strany a spoznávať nepoznané," tvrdia organizátori festivalu Cestou cestou, ktorý si si nesmiete nechať ujsť. Lístky nájdete na Tickpo.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Cestou necestou
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa