Prvá lyžovačka: Tatry mountain resorts už otvorilo jedno zo zimných stredísk

2019-10-08 08:00:01 |   |    | 

Začiatkom leta kúpila spoločnosť Tatry mountain resorts, a.s. rakúske alpské lyžiarske stredisko Mölltaler Gletscher. Jeden z ôsmich rakúskych ľadovcov a jediný v oblasti Korutánska je v plnej príprave na novú zimnú sezónu a prvých lyžiarov v novej sezóne privítal už v utorok.



 

Klimatické podmienky nám dlho nepriali, ale v posledných dňoch prišlo už intenzívnejšie ochladenie, teploty klesli v noci aj desať stupňov pod nulu, takže sme mohli naplno začať zasnežovať. Urobíme všetko preto, aby sme mohli otvoriť najobľúbenejšiu zjazdovku už v utorok. Evidujeme obrovský záujem zo strany lyžiarskych zväzov a klubov, takže budeme sa snažiť vyjsť v ústrety aj im. Keďže sme mali sneh uložený aj v dvoch deponiách, prípravu to urýchľuje a hneď, ako to bude možné, budeme postupne otvárať ďalšie a ďalšie zjazdovky, “ informoval riaditeľ strediska Max Gottfried.

V príprave na sezónu nové vedenie rezortu nič neponechalo na náhodu. „Jedna vec je stredisko analyzovať pred kúpou, druhá vec je zažiť jeho chod na vlastnej koži. S využitím skúseností a nášho know-how z rezortov, ktoré prevádzkujeme, sme sa na zimnú sezónu pripravili tak, aby bola čo najlepšia. Smerovali k tomu všetky procesy, komunikácia s miestnymi i regionálnymi partnermi. Teraz už potrebujeme len to, aby nám priazeň počasia vydržala čo najdlhšie,“ doplnil Gottfried.

Atraktívnu možnosť zažiť lyžovačku v stredisku Mölltaler Gletscher získal najnovšie každý majiteľ  Šikovnej sezónky. K obľúbenému sezónnemu skipasu, ktorý umožňuje lyžovačku v rezortoch TMR na Slovensku, v Poľsku i v Českej republike, si môžu sezónkári za doplatok 49 eur zabezpečiť celosezónnu lyžovačku nielen na ľadovci Mölltal, ale aj v jeho sesterskom stredisku Ankogel. Obe rakúske strediská pripravujú zároveň aj ďalšie zaujímavé ponuky pre členov vernostného programu GOPASS, o ktorých budú informovať už čoskoro.

_______________________________________________________________________________________________

NÁJDITE UBYTOVANIE PRI ĽADOVCI MÖLLTALER

Booking.com_______________________________________________________________________________________________

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Tatry mountain resorts
Zdroj: ts

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa