Celý svet na jedinom mieste: Vyhrajte vstupenky na Veľtrh cestovného ruchu v Bratislave

2020-01-16 12:00:00 |   |    | 

Cesta okolo celého sveta - nie za osemdesiat, ale za štyri dni! To vám garantuje najväčší veľtrh cestovného ruchu na Slovensku ITF Slovakiatour, ktorý sa koná od 23. do 26. januára v bratislavskej Inchebe. Ak ešte nie ste rozhodnutí, kam sa pozrieť v roku 2020, tu nájdete odpoveď. Z bohatej ponuky si vyberú exotickí dobrodruhovia aj tí, ktorých viac láka slnko, voda a pláž.



 

Tešiť sa môžete nielen na zastúpenie celého Slovenska, ale aj okolité krajiny a klasiku v podobe Chorvátska, Talianska, Čiernej Hory či Slovinska. Nebude chýbať lákavá exotika v podobe Indonézie, Dominikánskej republiky a Kuby. Z nových krajín, ktoré veľtrh obohatia oproti roku 2019, stoja za zmienku napríklad Gruzínsko či Moldavsko.

Tipy na výlety a dovolenky doplnia praktické informácie o doprave, vízach, stravovaní, zdravotnej starostlivosti či poistení, aby bola vaša cesta bezproblémová. Ochutnajte skvelé špeciality, nechajte sa ohúriť farbami a vôňami, započúvajte sa do tónov hudby jednotlivých krajín a vychutnajte si štyri dni každým pórom svojho tela.

A ak sa vám bude žiadať ešte viac, navštívte aj susedný festival Danubius Gastro, na ktorom môžete nájsť potraviny, víno a kávu z celého sveta, ochutnať špeciality domácej i zahraničnej kuchyne, spoznať tipy a triky profesionálnych kuchárov zo Slovenska, Česka, Írska, Talianska a inšpirovať sa najnovšími gastronomickými trendmi.

Spoločnú vstupenku na oba veľtrhy si môžete pohodlne zakúpiť cez Predpredaj.sk alebo skúsiť šťastie v našej súťaži.

 

Súťaž o vstupenky

Zapojte sa na do súťaže na Instagrame a vyhrajte 2 vstupenky na ITF SLOVAKIATOUR! Už 20. januára vyžrebujeme dvoch z vás, ktorí sa môžu tešiť na tento najväčší veľtrh cestovného ruchu na Slovensku. Držíme palce.

Všeobecné pravidlá súťaže.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: archív

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Utorok, 19. marec. 2024. Meniny má Jozef.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa