Ušetrite na letenke: Na Slovakiatour sa predstavia aerolinky LEVEL so špeciálnym bonusom

2020-01-24 08:00:00 |   |    | 

Už tento víkend (23. - 26. január) sa v bratislavskej Inchebe koná najväčší veľtrh cestovného ruchu na Slovensku ITF Slovakiatour. Predstavia sa na ňom aj aerolinky LEVEL, ktoré pri tejto príležitosti pripravili špeciálnu ponuku.



Rakúska letecká spoločnosť LEVEL sa po prvýkrát zúčastní Medzinárodného veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v Bratislave, ktorý sa tento rok uskutoční 23. – 26. januára. V stánku Viedenského letiska bude LEVEL ponúkať okrem leteniek na tohtoročnú letnú sezónu v hodnote od 35 € (dostupné aj na www.flylevel.com), i bohatý program v podobe denných súťaží. Zároveň budú pre návštevníkov stánku pripravené aj poukazy na letenky v hodnote 15 €.

Letnú sezónu 2020 odštartujú aerolinky LEVEL letmi z Viedne do desiatich destinácií. Viedenské medzinárodné letisko je vzdialené menej ako hodinu od Bratislavy, čo z neho robí populárny začiatok dovolenky pre slovenských pasažierov. Najfrekventovanejšími letovými trasami LEVEL-u sú španielska metropola Barcelona s trinástimi letmi a Paríž s dvanástimi letmi týždenne. Do Amsterdamu sa lieta z Viedne denne. Ďalšími letnými destináciami aerolínií sú prímorské mestá, ktoré ponúkajú vynikajúcu kombináciu zábavy na pláži s prehliadkou mesta. LEVEL svojim zákazníkom neponúka len výhodný pomer ceny a výkonu, ale aj vysoký štandard servisu s rakúskym šarmom. Komfortným cestovateľským bonusom sú taktiež USB vstupy, ktoré má takmer každé sedadlo. Pasažierom s deťmi zas LEVEL poskytne malé darčeky, ako napríklad omaľovánky, vďaka ktorým bude čas v lietadle doslova letieť.

Frank Glander, generálny riaditeľ spoločnosti LEVEL Europe GmbH: "Je potešením prezentovať našu ponuku slovenským hosťom na tohtoročnom ITF Slovakiatour. V rámci našich letových trás budeme toto leto opäť lietať do populárnych prímorských i mestských destinácií, ako Barcelona, Paríž, Palma de Mallorca či Larnaca. Napĺňame tak nepretržitý dopyt po mestských výletoch i cestách do obľúbených dovolenkových destinácií za atraktívne ceny a v najlepšej kvalite služieb. Našim pasažierom poskytujeme napríklad check-in na letisku a 10 kg príručnej batožiny zadarmo."

Všetci, ktorí chcú zistiť viac o ponuke LEVEL-u, sú vítaní od 23. do 26. januára na ITF Slovakiatour v stánku Viedenského letiska B1 216. Okrem informácií o aerolíniách LEVEL, získa každý návštevník stánku poukaz v hodnote 15 €, ktorý môže využiť na akúkoľvek letovú trasu (pri rezervácii letenky do 2. februára 2020 a vycestovaní do 14. mája 2020). Vo festivalovom stánku budú každodenne prebiehať aj súťaže o letenky spoločnosti LEVEL a ďalšie nepeňažné výhry.

VSTUPENKY NA SLOVAKIATOUR SI MÔŽETE ZAKÚPIŤ TU.


 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa