Rúška došli, nech žijú fľaše či podprsenky: Niektoré nápady v boji s koronavírusom bavia celý svet

2020-03-07 11:00:01 |   |    | 

Koronavírus je v súčasnej dobe obrovským strašiakom, a to najmä počas cestovania. Niet preto divu, že sa ľudia chcú chrániť za každú cenu. Rúška sú beznádejne vypredané, a tak vymýšľajú ich náhrady. Niektoré sú poriadne bizarné!



Po prepuknutí koronavírusu sa najžiadanejším tovarom v obchodoch stali dezinfekčné prostriedky a rúška. Podľa lekárov je pritom najdôležitejšia hygiena a rúška sú určené skôr nakazeným pacientom, aby ďalej ochorenie nešírili. Keďže nie sú vzduchotesné, pri ochrane pred vírusmi veľmi nepomáhajú. Väčšina ľudí je však aj tak presvedčená, že ústa si skrátka chrániť treba, a tak neváhajú vymýšľať rôzne náhrady.

Predovšetkým na letiskách potom možno vidieť ľudí s plastovou fľašou na hlave, alebo podprsenkou či šupou z ovocia namiesto rúška. Niektoré fotografie, ktoré sa šíria internetom, sú dokonca tak bizarné, že je dosť ťažké odhadnúť, či sú skutočne autentické, alebo si len niekto robí žarty. Je to však taký smiech cez slzy, množstvo ľudí má totiž obrovský strach a svoje zdravotnícke pomôcky myslia smrteľne vážne.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa