Bratislava predstavila nové video: Pripomína hodnoty, ktoré ľudom v tomto čase pandémie chýbajú

2021-03-03 08:00:00 |   |    | 

Prázdne ulice či chýbajúce emócie spojené s umením a návštevou mesta Bratislava. Aj na to poukazuje krátke video, ktoré zverejnila Bratislavská organizácia cestovného ruchu – Bratislava Tourist Board (BTB). Prostredníctvom záberov na dominanty hlavného mesta chce, aby Bratislava zostala v povedomí turistov a odkazuje im, že na nich po zlepšení situácie v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu čaká.



 

Video pripomína hodnoty, ktoré ľuďom v tomto čase pandémie chýbajú. Ide o odkaz na zrušené kultúrne podujatia a nemožnosť stretávať sa s blízkymi. Tieto zábery na jednej strane odzrkadľujú aktuálnu situáciu, na strane druhej ide o inšpiráciu a naladenie sa na nové príbehy v Bratislave, do ktorej, ako veríme, sa postupne vráti melódia ruchu mesta.

Vo videu sú impozantné pohľady na Bratislavu v sprievode umeleckého zoskupenia Sinfonietta Bratislava, ktoré hrá melódie skladby Musica Slovaca od hudobného skladateľa Iľju Zeljenku.

Naším cieľom je zostať v podvedomí ľudí, vzbudiť nadšenie a osloviť potenciálnych návštevníkov pre ďalšie sezóny. Chceme pomôcť kultúre i umeleckej obci, ktorá čaká, kedy bude môcť opäť vystúpiť pred domácim i zahraničným publikom. Chceme potešiť ľudí, pre ktorých zverejníme opäť pestrú ponuku koncertov, výstav a iných podujatí. Pomôžme spoločne cestovnému ruchu, keď to bude možné,“ povedal V. Grežo, predseda predstavenstva Bratislava Tourist Board.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Piatok, 19. apríl. 2024. Meniny má Jela.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa