Ryanair avizuje nové linky: Z Bratislavy bude lietať aj na obľúbený ostrov

2021-08-18 08:00:00 |   |    | 

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave od novembra pribudnú nové pravidelné linky spoločnosti Ryanair. Lietať sa bude do dánskej Kodane a na španielsky ostrov Lanzarote, ktorý je súčasťou Kanárskych ostrovov.



Novú leteckú linku do Kodane spustí Ryanair od 1. novembra 2021 a bude prevádzkovaná s frekvenciou 2x týždenne – v pondelky a piatky. Slovensko touto linkou získa ďalšie dôležité spojenie s európskou metropolou. Novú linku považujeme za vhodnú alternatívu nielen pre turistov, ale aj Slovákov, ktorí zvažujú prácu alebo štúdium v zahraničí. Zároveň bude prostriedkom na prilákanie dánskych návštevníkov na Slovensko.

Linka na ostrov Lanzarote bude spustená od 6. novembra 2021. Lietať sa bude 1x týždenne každú sobotu, čo je ideálne pre týždňové alebo dvojtýždňové dovolenky. Jednosmerná letenka na tento 4,5 hodinový let začína na cene 58,99 €. Cestujúci teda získajú možnosť vyskladať si cenovo veľmi atraktívny pobyt, v porovnaní s tradičnými zimnými zájazdmi do prímorských destinácií v Egypte alebo v Indickom oceáne.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: archív

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa