Naplánujte si silvestrovskú dovolenku: Emirát Ras Al Khaimah pripravuje rekordný ohňostroj

2021-11-05 08:00:00 |   |    | 

Organizačný výbor silvestrovskej oslavy v Ras Al Khaimah chce privítať rok 2022 ďalším veľkolepým ohňostrojom hodným zápisu do Guinessovej knihy rekordov, počas ktorého budú diváci vidieť pyrodróny, svetlá, farby a tvary.



 

12-minútové predstavenie, ktoré sa bude konať na 4,7 km dlhom úseku nábrežia medzi ostrovom Al Marjan a dedinou Al Hamra, bude otvorené pre verejnosť s cieľom dosiahnuť dva zápisy do Guinessovej knihy rekordov, a bude sprevádzané crescendom modernej a dynamickej hudby, ktorá odráža nový duch optimizmu.

#RAKNYE2022 tiež privíta verejnosť, ktorá si bude môcť užiť množstvo vzrušujúcich aktivít a podujatí zameraných na rodinu, predtým ako začne odpočítavanie k fascinujúcej show. Tieto aktivity budú dostupné po celom ostrove Al Marjan a pozdĺž nábrežia medzi ostrovom Al Marjan a dedinou Al Hamra, a zahŕňajú zábavu, detské ihriská, miesta na rodinné stretnutia a stánky s občerstvením. Podrobnosti budú čoskoro zverejnené, a ak chcete zostať v obraze, kliknite na raknye.com.

Organizačný výbor na vysokej úrovni zdôraznil, že sa sústredí na preventívne opatrenia, aby zaistil bezpečnosť verejnosti prostredníctvom koordinácie s Národným úradom pre núdzové situácie, krízový manažment a manažment katastrof a Ministerstvom zdravotníctva a prevencie. Všetci účastníci sú povinní dodržiavať bezpečnostné pokyny. Prípravy na podujatie vedie výbor, ktorý tvoria členovia z polície Ras Al Khaimah, Al Marjan, Vládneho mediálneho úradu Ras Al Khaimah, Úradu pre rozvoj cestovného ruchu Ras Al Khaimah, Obchodnej komory Ras Al Khaimah, Samosprávy Ras Al Khaimah, Al Hamra a ďalších.

Začiatkom tohto roka privítala Ras Al Khaimah rok 2021 oslnivým 10-minútovým ohňostrojom, ktorý zdôraznil posolstvo SAE o nádeji, mieri a úspechoch. Ras Al Khaimah sa zapísala do histórie Silvestrovským galavečerom v roku 2020, ktorý získal tituly GUINNESS WORLD RECORDS™ za „Najviac bezpilotných lietajúcich telies pre súčasné spúšťanie ohňostrojov” a „Najdlhší ohňostrojový vodopád”. Emirát tiež získal dva rekordy GUINNESS WORLD RECORS™ za „Najdlhšiu reťaz ohňostrojov“ a „Najdlhšiu rovnú čiaru ohňostroja počas silvestrovského ohňostroja 2019“.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: RAKTDA
Zdroj: RAKTDA

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa