Najlepšia party roka: Na Malte zadarmo uvidíte svetoznámych hudobníkov

2022-07-30 12:00:00 |   |    | 

Ak vám počas uplynulých dvoch rokov najviac chýbala poriadna dávka zábavy, mali by ste si týždeň 10. – 17. augusta naplánovať na Malte. Opäť sa tam totiž koná obľúbený hudobno-tanečný festival SummerDaze Malta, a tak si môžete úplne zadarmo užiť vystúpenie najznámejších hudobníkov sveta.



 

SummerDaze Malta, hudobno-tanečný festival, ktorý si obľúbili davy ľudí, sa v auguste opäť vracia a predstaví rad popredných umelcov hudobného priemyslu. Hlavné akcie sa budú konať 15. augusta v spolupráci s BBC Radio 1 Dance Live a Creamfields a 17. augusta v spolupráci s Radio Deejay a M2O v Ta Qali Picnic Area.

15. augusta sú ako headlineri očakávané svetové superhviezdy ANNE-MARIE, BASTILLE, ELDERBROOK, G-EAZY A JASON DERULO, ktorí vystúpia s podporou BBC RADIO 1 a jeho DJ Sarah Story a DJ Arielle Free.

17. augusta čaká na divákov vystúpenie DEEJAY TIMES ALBERTINO, FARGETTA, MOLELLA & PREZIOSO so živým vystúpením JAXA, BABY K, CORONA, ICE MC a špeciálnym hosťom MEDUZA. Show zahrnie tanečníkov, raperov, moderátorov a hudobníkov od Shake it crew.

Vstupné na obe hlavné akcie je zadarmo, ale bude vyžadovaný príspevok vo výške 3 € na pokrytie nákladov na opakovane použiteľný téglik na nápoje, ktorý by mal byť používaný po celú dobu festivalu, v súlade s úsilím o zníženie plastového odpadu. Zvyšok výťažku bude venovaný ako dar do Fondu spoločenskej zodpovednosti MTA.

Dve hlavné show odprevadí v priebehu týždňa množstvo ďalších akcií. Renomovaný taliansky rapper GHALI zaháji týždenný festival 10. augusta vystúpením v Uno v Ta' Qali, po ktorom bude 11. augusta nasledovať bazénová párty v Bora Bora Resort. 12. augusta ovládne ostrovný nočný klub Uno zoskupenie VIDA LOCA s tým najlepším z Hip Hopu, RnB a Raggetonu. 13. augusta sa festival vydá na lodnú párty okolo ostrova. Svetovo preslávený DJ a producent SIGALA podporí hudbou západ slnka pri bazéne v Cafe Del Mar a jeho hlavné vystúpenie sa odohrá 15. augusta. Predposledný deň festivalu, 16. augusta, ovládne taliansky rapper TONY EFFE, ktorý sa predstaví na plážovej párty v ikonickej zátoke Armier.

Na Maltu možno pritom od pondelka (25. 7.) cestovať bez obmedzení v súvislosti s ochorením COVID-19. Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí (MZVEZ) SR o tom informuje na webe. "Nie je potrebné preukázať sa testom, vstup je bez obmedzení. Nie je potrebné preukázať sa Green Passom ani potvrdením o očkovaní alebo prekonaní ochorenia COVID-19," uviedol rezort.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: Malta Tourism

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa