Fanúšikovia sa konečne dočkali: V Tatrách otvoria najväčší snežný labyrint

2023-01-19 12:00:00 |   |    | 

K najpopulárnejším zimným atrakciám patrí v našich končinách snežný labyrint v Zakopanom, ktorý sa už niekoľko rokov môže pýšiť titulom "najväčší na svete". Túto sobotu otvorí svoje brány opäť.



 

Zimné hlavné mesto Poľska, aj takýto prívlastok má Zakopané neďaleko slovenských hraníc. Obrovské množstvo turistov sem mieri nielen za lyžovaním, ale aj kvôli obrovskému snežnému labyrintu, ktorá je vďaka ploche 3000 metrov štvorcových zapísaný v Guinessovej knihe rekordov.

Unikátnu atrakciu nájdete na úpätí skokanského mostíka Wielka Krokiew asi 25 kilometrov od našich hraníc, kde už od zimnej sezóny 2015/2016 každý rok vyrastá labyrint zo snehu a ľadu. Vyrobiť dostatok umelého snehu a vybudovať dva metre vysoké múry trvá približne mesiac, podmienkou sú mínusové teploty.

Tento rok snežný labyrint oficiálne otvárajú túto sobotu 21. januára. Vstupenka stojí 30 zlotých, zľavnená je o päť zlotých lacnejšia. Ďalšie atrakcie sú spoplatnené samostatne, alebo môžete využiť výhodné kombinované a rodinné lístky.

 

Drodzy Klienci, Informujemy, że ponowne otwarcie Snowlandii nastąpi 21.01.2023. *************************** Dear Customers, Please be advised that Snowlandia will re-open 21st of January 2023.

Posted by Snowlandia - Śnieżny Labirynt on Wednesday, January 18, 2023

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa