Na Slovensko sa vrátil Čedok: Záujem predčil očakávania

2023-02-01 12:00:00 |   |    | 

Návrat legendy. Čedok, jedna z najznámejších cestovných kancelárií s tradíciou od roku 1920, začala znova pôsobiť aj na Slovensku. V tejto letnej sezóne ponúka deväť leteckých destinácií priamo z Bratislavy, ku ktorým by mali postupne pribudnúť aj odlety z Košíc a Popradu.



 

Cestovná kancelária Čedok oznámila svoj návrat na slovenský trh pred dvomi mesiacmi a ihneď zaznamenala úspech, ktorý predčil ich očakávania. Najväčšiemu zájmu Slovákov sa tešia najmä pobytové zájazdy do Turecka, Albánska, Bulharska a na grécke ostrovy Kréta a Rhodos a v ubytovaní uprednostňujeme rodinné izby v päť- a štvorhviezdičkových hoteloch na pláži s all inclusive.

Čedok ponúka v tejto letnej sezóne deväť leteckých destinácií priamo z Bratislavy, v budúcnosti by k nim mali pribudnúť aj lety z Košíc a Popradu. Cestovatelia si svoje dovolenky môžu zakúpiť online alebo prostredníctvom viac ako 200 partnerských predajcov, pričom je dovolenkárom garantovaná uvedená konečná cena, a to aj v prípade zvýšenia cien paliva a emisií. Najstaršia cestovná kancelária v regióne bude v rámci leteckej prepravy spolupracovať so spoločnosťami Smartwings, Air Cairo, Corendon Airlines a aj s Ryanairom.

Nové linky víta aj generálny riaditeľ a predseda predstavenstva bratislavského letiska Dušan Keketi. Z nášho hľadiska sa otvárajú k dispozícii pre Slovensko zaujímavé destinácie, ktoré Slováci radi navštevujú. Záujem o cestovanie na Slovensku je citeľný a potvrdila to aj posledná letná sezóna,“ dodal s tým, že minulý rok v charterovej doprave registrovali nárast cestujúcich o 150 percent.

Okrem priamych letov z Bratislavy si slovenské klienti Čedoku môžu rezervovať aj dovolenky s odletom z Brna alebo Ostravy. Vďaka výhodnému dopravnému spojeniu zo Slovenska na moravské regionálne letiská môžu spoznať aj jedinečné destinácie ako Fuerteventura, Tenerife, grécky ostrov Thassos alebo Madeira. Pre záujemcov o exotickú dovolenku v ďalších destináciách má Čedok ponuku priamych letov Dreamlinerom z Prahy.

 

Prehľad destinácií Čedoku s odletmi z Bratislavy:

Burgas, Bulharsko (Smartwings)

Kréta/Heraklion, Grécko (Smartwings)

Rhodos, Grécko (Smartwings)

Mallorca, Španielsko (Smartwings)

Tirana, Albánsko (Smartwings)

Hurghada, Egypt (Air Cairo)

Marsa Alam, Egypt (Air Cairo)

Antalya, Turecko (Corendon Airlines)

Malta, Malta (Ryanair)

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa