Uchom po mape: Rádio Viva spúšťa novú cestovateľskú show, máte sa na čo tešiť!

2023-03-09 00:05:00 |   |    | 

Zmena je život a život je cestovanie. Prispieva k očiste mozgu a dotieravých myšlienok a dokáže privodiť každému pozitívny psychický reset. Práve preto rádio Viva spúšťa novú show, v ktorej sa bude moderátor Viťo Chrappa rozprávať so skúsenými cestovateľmi. Určite prezradia veľa zaujímavého a možno svojimi zážitkami inšpirujú aj vás!



 

Cestovanie je spôsob aktívneho oddychu, ktorý je neporovnateľný s vyvaľovaním sa na gauči v obývačke. Nehovoriac o vyčistení hlavy od „nezmyslov“ a problémov, ktoré nás dokázali prenasledovať aj celý rok. Zmena celkového režimu prispieva k očiste mozgu a dotieravých myšlienok. Viac vzduchu, noví ľudia a prostredie dokáže privodiť každému pozitívny psychický reset.

Nie je tajomstvom, že akákoľvek dobrá zmena spôsobuje pocity šťastia. Scestovaný človek býva zvyčajne úspešnejší. Pozná zvyky, kultúru a históriu vďaka tráveniu času v cudzích mestách a spoznávaniu nových kultúr a samozrejme má potom o všetkom všeobecne lepší prehľad.

Svoje o tom vedia všetci skúsení cestovatelia, medzi ktorých patrí aj moderátor rádia Viva Viťo Chrappa. Šport a potulky po celom svete sú jeho dlhoročnou vášňou, ktorú rád zdieľa s ľuďmi, rovnako zvedavými ako on. Už od štvrtka vám bude v novej cestovateľskej show Uchom po mape predstavovať dobrodruhov, pre ktorých je cesta životným štýlom a filozofiou.

Iné kultúry, príroda, nové chute, zaujímavé mestá či prekročenie zóny komfortu... O tom všetkom bude reč každý štvrtok na rádiu Viva, lebo najväčšie zázraky sa dejú mimo našich osvedčených chodníčkov. Relácia vzniká v spolupráci s cestovnou kanceláriou Bubo.

Prvým hosťom Viťa Chrappu bude prekladateľ svetoznámych škandinávskych kriminálok a vášnivý cestovateľ Jozef Zelizňák, ktorý porozpráva o svojich zážitkoch z juhovýchodnej Ázie a krajinách ako Thajsko, Malajzia či Singapur. Máte sa na čo tešiť!

 

Zdieľať článok na Facebooku
Zdroj: Rádio Viva

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa