Šialené VIDEO z lietadla: Muž sa vyhrážal, že všetkých zabije

2023-03-13 12:00:00 |   |    | 

Pasažieri i posádka letu z Los Angeles do Bostonu zažili mimoriadne dramatické chvíle. Istý muž chcel otvoriť dvere lietadla, napadol letušku a vyhrážal sa, že zabije každého na palube.



 

33-ročný Francisco Severo Torres môže stráviť zvyšok života za mrežami. Asi 45 minút pred pristátím vnútroštátneho letu United Airlines totiž ohrozoval posádku i ostatných pasažierov.

Najskôr začal nahlas rozprávať o tom, že podporujú „satana v znásilňovaní žien a detí“, následne kričal, že čaká, kým ho ochranka zastrelí. Vyhlásil však tiež, že zabije všetkých na palube vrátane detí a žien.

 

Keď sa ho letuška snažila upokojiť, niekoľkokrát sa ju pokúsil bodnúť zlomenou kovovou lyžičkou. Posádke v spolupráci s pasažiermi sa ho však našťastie podarilo znehybniť a nedošlo k žiadnym zraneniam.

Torres bol po pristátí v Bostone zatknutý a údajne vyhlásil, že chcel otvoriť dvere lietadla, aby z neho vyskočil a bolo mu jedno, či pri tom zomrú aj iní. Lyžicu vraj použil v sebaobrane, keď sa ho údajne pokúsil jeden z členov palubného personálu zabiť.

Vo štvrtok Torres predstúpil pred súd, kde pokračoval vo svojich zmätených vyjadreniach a sudkyňa nariadila jeho psychiatrické vyšetrenie. Ako informuje New York Post, mužovi už bolo v minulosti diagnostikované duševné ochorenie, no podľa jeho matky odmieta užívať lieky.

Ak sa však preukáže, že svojim činom rozumie, hrozí mu v prípade uznania viny doživotné väzenie a pokuta do výšky 250 000 dolárov (okolo 235 000 eur).

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Streda, 24. apríl. 2024. Meniny má Juraj.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa