Unikátna výstava Cosmos Discovery sa blíži do finále: Špeciálny týždeň prinesie zaujímavé novinky

2023-05-15 07:00:00 |   |    | 

Veľkolepá prehliadka udalostí, objavov, príbehov zo sveta vesmíru a kozmonautiky, to je výstava Cosmos Discovery, ktorá je otvorená v Incheba Bratislava. Neváhajte a príďte načerpať nové vedomosti, ale zároveň sa aj zabaviť a príjemne stráviť svoj voľný čas. Posledná šanca už len do 2. júla!



 

Od pondelka 15. mája do piatka 19. mája na všetkých čaká špeciálny COSMOS týždeň so špeciálnou cenou vstupenky za 8 eur. Príďte si vychutnať prehliadku najzaujímavejších udalostí zo sveta kozmonautiky.

Výstava je rozdelená do 10 galérií, v ktorých uvidíte viac ako 200 originálnych artefaktov z vesmírnych misií USA a ZSSR, reálne modely rakiet a raketoplánov, prechádzajúce modely orbitálnych staníc či unikátne dobové dokumenty.

Na výstave sa zároveň môžete tešiť  na “slovenskú stopu”, v ktorej nechýba prvá a druhá slovenská družica skCUBE, prepeličí inkubátor či osobné predmety nášho 1. slovenského kozmonauta Ivana Bellu.

Užiť si môžete aj zábavnú zónu Cosmoscamp, ktorá bola rozšírená o ďalšie atrakcie a patrí medzi veľké lákadlo nielen pre najmenších.  Vyskúšať si môžete výcvik kozmonautov či najmodernejšie 3D technológie.

K dispozícii aj Audiosprievodca - možnosť stiahnuť cez QR kód priamo do mobilného telefónu a počúvať tak výklad v slovenskom, anglickom, maďarskom a nemeckom jazyku. Aplikácia je prístupná malým aj veľkým návštevníkom zadarmo priamo na stránke výstavy.

Otváracie hodiny výstavy: PO-NE 09:00-20:00, pokladňa otvorená do 18:00. Výstava potrvá už len do 2. júla, preto prehliadku neodkladajte a naplánujte si jej návštevu.

 

Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa