RAKÚSKO Spa a wellness Rogner Bad Blumau

2010-01-10 12:00:00 |   |    | 

RAKÚSKO/ video - Hotel, spa a wellness Rogner Bad Blumau sa nachádza v kúpeľnej oblasti Bad Blumau v Štajersku (Steiermark).



Patrí do hotelového reťazca Rogner International Hotels & Resorts. Celý rezort vyniká vďaka zeleným strechám, okrúhlym tvarom, farebným fasádam, zlatej kupole a viac ako dvetisíc oknám, z ktorých ani jedno sa nepodobá tomu druhému.

Okrem ubytovania v hoteli tu nájdete termálne kúpele, kde dva liečivé pramene vám dodajú silu, teplo a energiu. Samy alebo vo dvojici sa môžete oddávať snívaniu, plávaniu či oddychovaniu.

 

Termálne kúpele uspokoja aj tých najnáročnejších návštevníkov s ponukou:

 

  • plávacej časti, saunovej časti (vonkajšia fínska sauna, potné miestnosti, turecký parný kúpeľ, Biosanarium, Aróma komora, bazén Jet, špeciálne saunové infúzie a rituály a iné)
  • horúcim prameňom a jazerom Vulkania a mnohým ďalším. K špeciálnym saunám rezortu patrí napríklad liečba s brezovými vetvičkami vykonávaná dvomi expertmi. Táto exkluzívna sauna nielenže stimuluje krvný obeh, ale uvoľní aj svalové napätie.

 

Novinkou v rezorte je špeciálna miestnosť so soľou z Mŕtveho mora. Steny, strop a podlaha sa skladajú zo 100 percentnej soli z Mŕtveho mora. Počas svojho pobytu v soľnej jaskyni budete vdychovať čistý ionizovaný vzduch bohatý na stopové prvky ako sú jód, draslík, vápnik, sodík, horčík, železo a selén.

Masáže (tradičná indická olejová masáž, masáž čela, masáž hlavy, krku a tváre, detská masáž, hudobná meditácia a iné), zábaly, fyzioterapiu, elektroterapiu, ošetrenie tváre a tela (perličkový kúpeľ, kabíny s morskou klímou, ružové zábaly a iné), kaderníctvo, manikúru a pedikúru, šport a fitness (osobný tréner, kurzy plávania pre deti, jóga, spinning, aerobik, pilates, Nordic walking a iné) a ďalšie extra služby má k dispozícii časť Spa a wellness.

 

 

Rezort Rogner Bad Blumau

A-8283 Bad Blumau 100
Tel.: +43(0)3383/5100-0
Fax: +43(0)3383/5100-808
E-mail: spa.blumau@rogner.com

 

Zdroj/autor: blumau, wikipedia, drom

VIDEO Rogner Bad Blumau



Zdieľať článok na Facebooku

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa