Na Silvestra do Viedne cestujte vlakom!

2010-12-31 10:00:00 |   |    | 

SLOVENSKO/RAKÚSKO - Slovenské železnice v spolupráci s Rakúskymi spolkovými železnicami vypravia počas Silvestrovskej noci dva páry mimoriadnych vlakov.



Mimoriadne vlaky budú zastavovať v železničných staniciach Wien MeidlingWien Südtiroler Platz - Wien Südbahnhof (trať S-Bahn v podzemí) – Wien Rennweg - Wien MitteWien PratersternWien HandelskaiWien Florisdorf - GänserndorfMarcheggDevínska Nová Ves - Bratislava hlavná stanica a späť.

Odchody posilových vlakov zo stanice Wien Mitte (najbližšie k centru mesta a Dómu Sv. Štefana) smerom do Bratislavy sú plánované na 1.12 a 2.52.

Pre odvoz tých, ktorí navštívia Viedeň, po skončení novoročného ohňostroja cez Bruck an der Leitha, Kittsee do Bratislavy Petržalky bude mať vlak 7641 posunuté jazdné časy o 23 minút neskôr. Odchod zo stanice Wien Südbahnhof (Ostbahn) o 1.10 s príchodom do Bratislavy Petržalky o 2.20.

Spiatočné cestovné lístky Wien Ticket (Bratislava – Viedeň – Bratislava), ktoré si zakúpite na slovenskom území, platia do všetkých železničných staníc a zastávok vo Viedni. Cena cestovného lístka Wien Ticket je 11 eur.

Ak si chcete kúpiť aj cestovný lístok na mestskú hromadnú dopravu vo Viedni v rámci mestskej zóny 100 (Kernzone), cestovný lístok stojí 14,60 eur.

Počas Silvestrovskej noci budú tieto cestovné doklady (zahŕňajúce i mestskú dopravu vo Viedni) s platnosťou na 31. decembra 2010, platiťdo 6.00 hodiny rána na Nový rok 1. januára 2011.

 

Všetky podrobnosti o cestovaní vlakom získate na čísle Kontaktného centra 18 188,  v osobných pokladniciach železníc alebo na internetovej stránke www.slovakrail.sk.

 

 

Zdroj/autor: zssk, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: vienna.at,austria.info

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa