Nádherná príroda, luxusný wellness aj romantika pri krbe: Vysnívaná dovolenka v Tatrách len za 5 eur!

2022-08-01 12:01:00 |   |    | 

O dovolenkách v Tatrách sa vraví, že sú riadne drahé. My sme však našli krásne ubytovanie, ktoré môžete získať doslova za babku. A navyše riadne luxusné, priestranné a pre celú rodinu či partiu.



 

Veľká Lomnica je známa svojou nádhernou prírodou. Jednou z jej dominánt je však aj známa drevenica Luxusný zrub, ktorá svojich návštevníkov láka mnohými atrakciami. Niektoré však nájdete nielen v okolí, ale aj vnútri.

Zábavu si užijete vo vonkajšom bazéne, či vo fínskej saune. Tých romantickejšie naladených privíta aj vírivka jacuzzi, či vonkajšie posedenie pri kotlíku či krbe. Samotný zrub je však plný prekvapení aj vovnútri. Ubytuje sa v ňom až 14 osôb, ktoré si po náročnej túre oddýchnu v luxusnom welnesse, či v pohodlí spoločenskej miestnosti pri plápolajúcom krbe.

Okolie zrubu v ničom nezaostáva. V okolí nájdete golfové ihrisko, či Kežmarský hrad. Okúpete sa v blízkych thermal parkoch vo Vrbove či v Poprade a podľa sezóny sa môžete venovať lyžovaniu alebo klasickej turistike v nádhernom okolí.

Čo je však na tomto zrube najzaujímavejšie? Prezradili sme to už v úvode. Môžete ho mať na 13 nocí pre celú rodinu alebo partiu len za 5 eur. Nie, nejde o žiaden chyták. V luxusnom zrube môžete prežiť svoju vysnívanú dovolenku, ak vyhráte v súťaži, ktorú vyhlásili obľúbené slovenské Horalky. Stačí na webe registrovať 10 kódov z obalov Horaliek a zrub môže byť váš. Chcete sa zapojiť? Kliknite na súťažný web. Želáme vám veľa šťastia!

 

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: PR článok

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk

Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa