Cestujúci so zrušenými letmi do alebo z Talianska majú viaceré možnosti

2020-03-11 08:00:00 |   |    | 

Cestujúci, ktorých sa dotklo zrušenie letov z Talianska na Slovensko alebo spiatočne, majú viaceré možnosti. Zahŕňajú zmenu rezervácie, ale aj možnosť vrátenia peňazí. Na svojej webovej stránke o tom informuje dopravca Ryanair, ktorý prevádzkuje lety medzi talianskymi mestami a Bratislavou. Tie sú od pondelka (9. 3.) až do odvolania zakázané v rámci opatrení proti šíreniu koronavírusu.



Dopravca upozornil, že tí, ktorých sa týka zrušenie letu, budú upovedomení prostredníctvom e-mailu alebo SMS správy. Zároveň dodal, že cestujúci budú mať možnosť požiadať o vrátenie peňazí či zmenu rezervácie prostredníctvom odkazu, ktorý by mal byť uvedený v e-maile.

Od pondelka sú zakázané všetky prílety a odlety do Talianska zo všetkých slovenských medzinárodných letísk. Vyhlásil to dosluhujúci premiér Peter Pellegrini (Smer-SD) po piatkovom (6. 3.) zasadnutí krízového štábu pre potvrdenú nákazu novým koronavírusom na Slovensku.

Bratislavské Letisko M. R. Štefánika na svojej webovej stránke informovalo, že nariadenie sa týka všetkých pravidelných príletov a odletov z Bratislavy do Ríma, Bologne, Milána a Alghera a spiatočne, a to až do odvolania. Nariadenie sa zároveň týka všetkých príletov a odletov z Talianska, teda platí aj pre obchodné a charterové lety.

Zdieľať článok na Facebooku

Foto: SITA/AP
Zdroj: TASR

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 28. marec. 2024. Meniny má Soňa.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa