Unikátna dovolenková destinácia: Reštaurácia vo vodopáde!

2014-06-18 09:00:00 |   |    | 

Osvieženie pri jedle prichádza v rôznych formách, no v prípade reštaurácie vo Filipínach došlo k výnimočnému počinu. Majitelia postavili reštauráciu priamo u vodopádu.



Zmáčané jedlo servírujú vo filipínskej usadlosti Villa Escudero, ktorá sa nachádza uprostred džungle blízko mesta San Pablo. Atrakcií je v rámci rezortu dostatok, no žiadna neláka tak ako reštaurácia, ktorá je priamo pod vodopádom Labasin. Asi treba dodať, že vodopád je umelo vytvorený, a teda tok vody tečúcej z vyššie posadenej priehrady sa dá regulovať. Takýmto štýlom je možné pridať, či ubrať osvieženie, ktoré sa k návštevníkom dostane. A tí, ktorí vysoké filipínske teploty nezvládajú, môžu skočiť priamo do vody.

Na bývalej kokosovej plantáži dnes podávajú miestne lahôdky, ktoré servírujú v banánových listoch. Takže k vodopádu pribudne ešte aj exotické servírovanie. Štekliaca voda pretekajúca pod nohami potom už len dodá povestnú „čerešničku na torte.“ Reštaurácia sa stala veľmi obľúbenou nie len medzi turistami, ale ako je vidno aj na videu, aj medzi domácimi.

 

Zdroj/autor: blessthisstuff.com, villaescudero.com, SiSa, drom

Zdieľať článok na Facebooku

Zdroj: SiS

Hodnotenie článku:
5.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa