Júlové radovánky na zámku Schloss Hof

2012-07-13 16:30:00 |   |    | 

RAKÚSKO - Schloss Hof má prázdninovú horúčku, a tak sú deti až do posledného júlového dňa mimoriadne srdečne vítané! Môžu sa aktívne zapojiť do prázdninových aktivít, workshopov, pozrieť si divadelné predstavenie, zúčastniť sa hudobných koncertov, zažiť Slávnosť pre deti s koňom a somárom.



Denne medzi 14.00 a 17.00 sa budú môcť mladí návštevníci počas workshopu „prevteliť“ do postáv princov a princezien, môžu sa obliecť do dobových šiat, použiť divadelné líčidlá.

Ďalšie kreatívne podujatie v dielni na Meierhofe umožní deťom vyskúšať si mieru svojej fantázie na tvarovaní svojich kreácií z hliny.

Tretia možnosť zapojiť sa aktívne do deja sa bude točiť okolo slnečnicových jadierok. Deti zistia, čo všetko sa z nich dá robiť a urobiť, napríklad niečo si z nich upiecť za asistencie odborníka.

Každé dieťa, ktoré sa zapojí aktívne do tohto programu, dostane pečiatku do svojho prázdninového pasu (5 € za dieťa).

Kto bude usilovný a jeho pas bude plný, ten sa môže tešiť na milé prekvapenie.

Ďalšie stanice pre pečiatky do pasu budú schované na výstave „Kindheit bei Hof“ (Detstvo na dvore)  na zámku a vo veľkom slnečnicovom labyrinte na lúke Meierhofu.

 

Slávnosť pre deti s koňom a somárom

Mnohé zážitky deťom sľubuje aj svet zvierat v zoologickej záhrade na Schloss Hofe. Kone, poníky, ťavy a biely somár sa už postarajú o akčnosť a veselú šou. Navyše 15. júla, v nedeľu, sa deťom predstaví skupina divadelníkov z Kônig Mopkaratzu so svojimi rozprávkovými dobrodružnými číslami. O týždeň neskôr, 22. júla, zasa môžu deti odhaliť spolu s Makrom Simsom nádhernú hudbu Wolfganga Amadea Mozarta a napokon 29. júla budú mať deti možnosť aktívne sa zoznámiť s dielom Antonia Vivaldiho - Štyri ročné obdobia.

 

Zdroj/autor: bhpromotion, jr, drom

Zdieľať článok na Facebooku


Hodnotenie článku:
3.0/5 (2 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa