Turistika s deťmi: Nassfeld v južnom Korutánsku láka na hry a zážitky pri vode

2017-07-03 12:00:00 |   |    | 

Kabínková lanovka Millennium-Express, vlek Gartnerkofel a šesťmiestna lanovka na vrch Madritschenkopf otvárajú rodinám bránu k nespočetným zážitkom vysoko v horách. Vďaka svojej lokalite je Nassfeld ideálnou možnosťou aj na prestávku počas vašej cesty k talianskemu moru.



 

Pri hornej stanici vleku Gartnerkofel čakajú na deti okrem iného zaujímavé úlohy a spolu s dobráckym maskotom „Almrausch“ sa naučia chrániť zvieratá a rastliny v horách. O napínavé zážitky sa postará jazda na lane Flying Fox, cvičenie v lanovom svete a preliezačky.

Pri hornej stanici lanovky Millennium-Express začína náučný chodník „Aqua Trail“, ktorý je vhodný aj pre detské kočíky a kde sa malí návštevníci oboznámia s vodou, ako jedným z piatich elementov. Ratolesti sa môžu venovať stavbe priehrady alebo preskúmať naozajstnú plachetnicu vo výške 1.900 metrov nad morom. Rodičia a starí rodičia si medzitým oddýchnu na pohodlných miestach na odpočinok a deti majú pritom stále pod dohľadom.

Mladí návštevníci, ktorí milujú dobrodružstvo, si určite nenechajú ujsť rýchlu jazdu dolu kopcom na letnej bobovej dráhe Pendolino.

 

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Austrian National Tourist Office
Zdroj: ako

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Sobota, 20. apríl. 2024. Meniny má Marcel.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa