Chorvátsko s 5 hviezdičkami: Pri Zadare otvárajú superluxusný kemp za 9 miliónov, máme FOTO

2019-05-07 00:00:01 |   |    | 

Krajina pri Jadranskom mori patrí k najobľúbenejším dovolenkovým cieľom Slovákov. Aj preto, že si tam z pestrej ponuky ubytovania aj reštauračných služieb v rôznych cenových kategóriách vyberie naozaj každý. Ak patríte k solventnejšej skupine obyvateľov a potrpíte si na luxus, mali by ste zbystrieť pozornosť. Už o pár týždňov totiž pri Zadare otvárajú 5-hviezdičkový kemping.



 

Spoločnosť Falkensteiner už v Chorvátsku prevádzkuje šesť luxusných hotelových rezortov. V jednom z nich (Falkensteiner Resort Borik****)  tri kilometre od centra Zadaru otvoria v polovici júna nový 5-hviezdičkový kemping. Uprostred parku priamo pri krásnej dlhej pláži sa návštevníci s hrubou peňaženkou majú na čo tešiť. Výnimočný dizajn, skvelá kuchyňa, priateľský personál a nadštandardné služby – to všetko sľubuje jediný kemp v Zadare.

Falkensteiner Premium Camping ponúkne na ploche 8,7 hektáru 276 miest na stan alebo karavan, 86 mobilných domov v troch kategóriách a 7 luxusných glamping stanov v dvoch kategóriách. Všetky s kapacitou od dvoch do šiestich osôb.

Všetci hostia bez rozdielu ubytovania majú k dispozícii bazénové centrum s oddelených detským bazénom s vodnými šmykľavkami, reštauráciu s výhľadom na more, kúpeľné a saunové centrum aj rôzne denné aj večerné animačné programy. Aktívnejší dovolenkári zas ocenia posilňovňu, prenájom vodných bicyklov, kanoe či bicyklov, aj ihriská na tenis a plážový volejbal.

Služby najvyššieho štandardu však prirodzene nie sú najlacnejšie. Za ubytovanie v mobilnom dome alebo glamping stane zaplatíte v závislosti na kategórii, obsadenosti a termíne od 120 do 310 eur za deň.

Viac foto nájdete v našej GALÉRII.

 

Autor: © Zoznam/ako

Zdieľať článok na Facebooku


Foto: Falkensteiner Hotels & Residences

Hodnotenie článku:
0.0/5 (0 hlasov)


Novinky.sk

Gurman.sk


Štvrtok, 25. apríl. 2024. Meniny má Marek, Marko, Markus.
Stream naživo

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa