Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Turista kútikom oka zbadal niečo veľké: Keď sa pozrel na chodník, skamenel! Pozrite na tú stopu

(Zdroj: Reddit/Ok-Boot2017)

KALIFORNIA – Niektorí ľudia sa domnievajú, že na snímkach zdieľaných na Reddite sú možno pravé stopy bájneho tvora. Vyfotografoval ich turista tesne po tom, čo kútikom oka zbadal niečo veľké. Podľa jeho slov mal pocit, že ho niekto alebo niečo celý čas sleduje.

Turista vyhotovil snímky odtlačku v tvare chodidla, ktoré boli rovnako veľké ako jeho. Zdieľal ich na Reddite, kde sa ľudí spýtal, či si myslia, že narazil na skutočného Bigfoota. V príspevku vysvetľuje, že snímky boli zhotovené v Angeles National Forest, národnej lesnej oblasti, ktorá sa rozprestiera v pohorí San Gabriel a Sierra Pelona v južnej Kalifornii v USA. „Pre porovnanie, moja noha má veľkosť 11,5. Nie som veľmi poverčivý, ale poviem vám, cítil som tam niečo zvláštne. Nemal som pocit, že by ma niekto sledoval alebo mi hrozilo nebezpečenstvo, ale určite som sa cítil byť sledovaný, ak to vôbec dáva zmysel,“ uviedol v príspevku.

K objavu došlo okolo 18:30, tesne pred západom slnka. Asi 50 metrov od seba cez vysoký porast periférne zbadal niečo veľmi veľké, ale len čo sa stihol obzrieť, už to tam nebolo. „Dokončil som túru a potom som sa vrátil späť,“ prezradil. Mnoho ľudí sa nahrnulo do sekcie komentárov, kde sa podelili o svoje názory. „Americká obuv veľkosti 11,5 meria 28,3 centimetra. Je ťažké posúdiť, o koľko väčšia je stopa v porovnaní s topánkou turistu, keďže si neumiestnil topánku na pätu,“ uviedol jeden z komentujúcich.

Iný turista napísal: „Bol som so svojou snúbenicou, ktorá je veľmi poverčivá. O tom, že som niečo periférne zbadal, som sa jej nezmienil, pretože by sa zbláznila. Celý čas sa už beztak cítila byť nesvoja a chcela sa čo najrýchlejšie dostať preč.“ Niektorí ľudia boli presvedčení, že stopy zanechal Bigfoot. Jeden komentujúci uviedol: „Sú tam dve stopy a sú otočené vaším smerom, takže fotografie by mali byť otočené. Určite vám verím.“ Iní si neboli takí istí. „Nie, nie. Pôda vyzerá príliš tvrdá na to, aby to bola stopa,“ uviedol jeden. „Podľa mňa to vyzerá skôr na vodnú eróziu,“ pridal sa ďalší.

Viac o téme: StopaBigfoot
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu