Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Žena (54) odmalička videla duchov: Snažila sa ich ignorovať, začali jej ukazovať nechutné... Preboha!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

SYDNEY – Dnes päťdesiatštyriročná Caterina Ligatová mala len tri roky, keď prvýkrát uvidela ducha. Ako tínedžerka začala na svojom nadprirodzenom dare pracovať a neskôr sa stala profesionálnym médiom. Prezradila, ktorí duchovia ju vystrašili najviac.

Ako prvorodená bola Caterina Ligatová trochu osamelá, takže bola šťastná, že má kamaráta na hranie – aj keď to bol v skutočnosti duch. Bol to vysoký, štíhly muž, ktorý sa rád hral na skrývačku. „Vždy sa usmieval a bol šťastný, že ma vidí, takže keď sa teraz pozerám späť, verím, že musel milovať deti,“ povedala pre denník Daily Star. Po škole ju údajne nasledoval ďalší duch.

Žena (54) odmalička videla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„Bol veľmi smutný, stratený a zmätený. Chcel sa vrátiť do svojho pozemského domova, ale akosi zabudol, ako sa tam dostať,“ prezradila. „Vždy ma žiadal, aby som mu ukázala cestu domov, ale ja som to nevedela, a preto som bola nahnevaná a frustrovaná, až som sa naňho jedného dňa nahnevala a povedala mu, že je mŕtvy, potom som ho už nikdy nevidela,“ dodala.

Žena (54) odmalička videla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Ligatová priznáva, že niekoľko duchov, s ktorými sa stretla, ju vydesilo. „Niektorí duchovia ma vystrašili najmä vtedy, keď mi ukázali svoje rany, kvôli ktorým zomreli, ako napríklad po výstrele, autonehode, rakovine alebo vražde. Triasla som sa, plakala, kričala a bežala som tak rýchlo, ako som len vládala, do bezpečia,“ uviedla.

Počas dospievania sa snažila duchov ignorovať, no uvedomila si, že nikdy neodídu. Ako 15-ročná teda začala trénovať a neskôr sa stala profesionálnym médiom. V súčasnosti pomáha ľuďom spojiť sa s mŕtvymi. Vytvorila podcast, v ktorom rozpráva o svojich zážitkoch, vrátane incidentu, pri ktorom ju pohrýzol démon, ktorý posadol malé dieťa. Ligatová, ktorá nevidí toľko duchov ako kedysi, dodala: „V týchto dňoch sa do nich napájam len preto, aby som im pomohla vrátiť sa do duchovných ríš, ak sa stratia alebo aby som im poslala správu od milovanej osoby. Som vďačná za tieto dary.“

Viac o téme: DuchMédiumParanormálne javy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu