Ďalšie destinácie – exotická dovolenka

Cesta okolo sveta luxusným súkromným lietadlom

cesta okolo sveta
2012-01-11 18:00:00

Desať exotických dovoleniek za necelé štyri týždne - tak by mohla znieť charakteristika unikátnej cesty okolo sveta, ktorá sa chystá na prelome marca a apríla 2012. A je nutné podotknúť, že poriadne luxusných dovoleniek - prepravu zaisťuje súkromné, špeciálne upravené lietadlo, ubytovanie je zabezpečené v najlepších hoteloch sveta a v posledný deň je pre účastníkov cesty pripravený na rozlúčku súkromný ohňostroj. Čo budete na túto cestu potrebovať? Štyri týždne voľna a niekoľko tisíc eur na konte navyše. viac »

V raji zvanom Bora Bora v spoločnosti filmových hviezd

Francúzska Polynézia
2012-01-01 10:00:00

Tichomorský ostrov Bora Bora pravidelne víťazí v anketách o najkrajšie miesto sveta. Niet divu, že je zároveň i miestom, kde je k dispozícii jedna z najluxusnejších a tým pádom najdrahších dovoleniek na planéte. „Vodný bungalov tu môže vyjsť jedného i na tisíc dolárov za noc,“ prezrádza personál hotela. „Prichádzajú k nám i známe filmové hviezdy, ktoré si pochvaľujú súkromie a netradičný luxus.“ viac »

Doprajte si Vianoce pri mori

Mexiko
2011-12-19 12:05:00

Čím ďalej viac ľudí sa snaží vyhnúť „boomu“ Vianoc, ktorý nemá s pravými Vianocami nič spoločné. Nie každý má rád zimu a nie každý má rád predvianočný zhon, vypekanie medovníčkov, zabíjanie kapra, zdobenie stromčeka, upratovanie, naháňanie darčekov a usmiate návštevy. Podstata a čaro tradičných Vianoc sa vytráca a pre niekoho znamenajú iba zbytočné starosti, spoločenskú či rodinnú povinnosť, silené stretnutia... viac »

Cesta za krásami Nového Zélandu, krajiny Pána Prsteňov

Nový Zéland
2011-12-11 15:00:00

Majestátne veľhory, zelené pastviny, horúce pramene, tropické pláže. Ak je niekde na svete miesto s abnormálne vysokou koncentráciou krásy a nádhery na minimálnom priestore, tak je to rozhodne Nový Zéland. Ako to ale urobiť, aby ste si pre túto cestu nemuseli vybrať dovolenku na 30 rokov dopredu? viac »

Na Fidži vyrastá unikátne podmorské stredisko Poseidon

Ostrov Fidži
2011-12-06 10:30:00

Na súkromnom ostrove v lagúne v blízkosti koralových útesov na Fidži vybudovali špeciálne podmorské stredisko ponúkajúce exkluzívne ubytovanie a zábavu. V 24 špeciálnych podmorských "kajutách" si hostia budú môcť vychutnať celý deň či noc v podvodnom svete. viac »

Vo Francúzskej Polynézii

Francúzska Polynézia
2011-10-10 10:15:00

Francúzsku Polynéziu tvorí päť súostroví a celkovo 118 ostrovov. Je to miesto priťahujúce svojou nádherou turistov z celého sveta. Biele piesčité pláže, blankytné more, koralové útesy - to sú lákadlá, ktorým sa dá veľmi ťažko odolať. Ostrovy sú navyše hostiteľom známych celebrít, ktoré si ich zvolili za svoje sídlo práve vďaka miestnym pomerom a nádhernej prírode. viac »

V Petrohrade navštívte slávnu Jantárovú komnatu alebo Ermitáž

Petrohrad
2011-09-26 10:40:00

Petrohrad je modernou svetovou metropolou, kde sa schádzajú vo svetoznámej Ermitáži milovníci umenia z celého sveta. Ak túžite stráviť niekoľko dní obliehaním zhruba troch miliónov exponátov, nie je lepšej voľby. viac »

Na chrbte najväčšieho austrálskeho živočícha

Na chrbte najväčšieho austrálskeho
2011-06-24 13:00:00

V seriáli o desiatich najexotickejších miestach našej planéty sa teraz vydáme do Austrálie, kde navštívime Veľký bariérový útes... viac »

Nový Zéland, krajina Pána prsteňov

Nový Zéland, krajina Pána
2010-09-28 18:00:00

V ďalšom článku o desiatich najexotickejších miestach našej planéty zavítame na Nový Zéland, ktorý sa do povedomia väčšiny obyvateľov dostal nakrútením filmovej série Pán prsteňov. viac »

Ľadová expedícia do Grónska

Grónsko
2010-08-27 18:00:00

Ničia vás teploty atakujúce tridsaťstupňovú hranicu, pálivé slnečné lúče a ani dovolenka na piesočnej pláži pri mori nie je tým pravým únikom? Ak túžite po chladivej náruči večného snehu a ľadu, vyrazte na expedíciu loďou do Grónska – krajiny Inuitov, kde v lete Slnko síce nezapadá, ale kde doba ľadová ešte zďaleka neskončila. viac »


Piatok, 29. marec. 2024. Meniny má Miroslav.

TV program TV program Telkáč.sk
Nenechajte si ujsť svoje obľúbené filmy a seriály.

Foto dňa