Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Kolárovský po pobyte na PSYCHIATRII: Prehovorila Veronika z Twiins… TAKTO ho zmenilo liečenie!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Sú to už tri mesiace, odkedy sa verejnosť dozvedela o tom, že spevák Matúš Kolárovský nastúpil na psychiatrické liečenie. Do rúk lekárov ho dohnala niekdajšia závislosť na liekoch, alkohole a drogách. Dnes už je absolútne čistý a počas apríla sa konečne dostal domov...

„Ja som si strašne zľahčoval alkohol v mojom živote, myslel som sil, že je to oukej. Ja som abstinujúci alkoholik, dokonca abstinujúci narkoman. Takúto nálepku ja už proste mám, ja sa toho už nezbavím, závislosť je na celý život a ja som to po*ral," prihovoril sa Matúš svojim sledovateľom na sociálnej sieti Instagram, kde mal dlhé týždne pauzu, aby si mohol oddýchnuť a vypnúť. 

Galéria: Galéria Twiins

Matúš Kolárovský na premiére filmu Avatar: Cesta vody
Zobraziť galériu (3)
Matúš Kolárovský na premiére filmu Avatar: Cesta vody  (Zdroj: Ján Zemiar)

Liečenie mu podľa všetkému pomohlo, hoci to nebolo tak úplne jednoduché. „Človek tam musel zahodiť svoje ego, musel byť na seba kritický a začať sa pozerať na to, čo je zlé uňho," vyjadril sa vo svojej spovedi a dodal, že chce, aby jeho život vyzeral úplne inak. „Ja som odhodlaný, ak budem pokračovať s hudbou a ak mi dáte šancu, ktorú už teraz cítim od vás, posúvať sa ďalej," odkázal fanúšikom. 

To, že začína odznova, sa logicky dotklo aj jeho najbližších - Vrátane speváčky Veroniky Nízlovej, ktorá mu porodila dcérku Neu. Sexi mamička sa pre Topky.sk vyjadrila, ako Matúša zmenilo liečenie.  „Všetci sa veľmi tešíme, že je konečne doma. Celá rodina sme mu držali palce a podporovali ho. Matúš sa v mnohých ohľadoch zmenil. Je oveľa vyrovnanejší a pokojnejší. Má veľkú chuť ísť ďalej a tvoriť. Na veľa vecí sa díva úplne inak. A to ani nemusím spomínať, že najväčšiu radosť z jeho "návratu" má naša Nea. Sme na neho veľmi pyšní a tešíme sa, ako to skvele zvládol," povedala nám Veronika, ktorá má obrovskú radosť, že jej dievčatko bude konečne tráviť viac času s milovaným "tatom". 

Kolárovský po pobyte na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Veronika NízlováMatúš Kolárovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu