Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

PRASKLO tajomstvo Matyáša Adamca: ROZCHOD! Jeho výraz hovorí za všetko

Matyáš Adamec s priateľkou
Matyáš Adamec s priateľkou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Matyáš Adamec je kráľ! Nie síce tanečného parketu v Let´s Dance, ale ako tanečník určite. Málokto však vie, že počas tejto série prežíval krušné chvíle.


Matyáš Adamec, desaťnásobný majster Česka, sa v Let´s Dance objavil už druhýkrát. Kým v minulej sérii tvoril tanečný pár s Gabikou Marcinkovou, teraz vyfasoval herečku Petru Dubayovú. Dlhovlasý tanečník pred finále zmenil imidž a po dlhých čiernych vlasoch už niet ani stopy. Nahradil ich úplne krátky zostrih a blond. To však nie je jedná zmena v jeho živote.

Ako sme sa dozvedeli, počas Let´s Dance sa stihli rozísť s priateľkou Adélou, ktorá ho sprevádzala ešte na februárovej tlačovej konferencii k tejto šou a s ktorou tvorili pár asi rok: "Už nemám priateľku", priznal narovinu. Jankovi Tribulovi ešte prednedávnom povedal, že by chcel mať šťastnú rodinu a dve-tri deti, so street dance tanečníčkou to už však zrejme nebude. Aj keď bol na slovo skúpy, je jasné, že životom kráča ďalej s úsmevom a so vztýčenou hlavou. Má totiž veľké plány...

PRASKLO tajomstvo Matyáša Adamca: ROZCHOD! Jeho výraz hovorí za všetko (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: RozchodLet´s DanceMatyáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu