Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dcéra slávnej herečky terčom internetovej šikany: Nechutné komentáre o svojej postave nenechala len tak!

 Reese Witherspoon, Ava Phillippe
Reese Witherspoon, Ava Phillippe (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Niečo podobné zažila po prvýkrát. Dcéra slávnej herečky Reese Witherspoon (48) - Ava Phillippe (24) musela na sociálnych sieťach čeliť nemiestnym komentárom, ktoré narážali na jej postavu. To však nenechala len tak a ľuďom, ktorí tieto veci písali, poslala tvrdý odkaz.

Reese Witherspoon sa preslávila vo viacerých známych počinoch, ako je napríklad Pravá blondínka. Okrem toho je hrdou mamou troch detí - synov Deacona (20) a Tennesseeho (11) a dcéry Avy. Posledná spomínaná je vernou kópiou svojej mamy, čo si samozrejme všimli aj fanúšikovia.

Aj medzi nimi sa však nájdu jedinci, ktorí sa neštítia ničoho. Dvaja z nich poslali spomínanej Ave nechutné komentáre, v ktorých narážali na jej váhu. O týchto útokoch informovala na svojom profile na sociálnej sieti TikTok, kde im však rovno poslala aj jasný odkaz.

„Práve som ako žena dosiahla na internete ďalší míľnik. Dvaja cudzí ľudia sa vyjadrovali o mojom tele. Prvý povedal, že by som si mala začať pichať Ozempic, pretože som príliš tučná. Druhý ma obvinil, že hladujem, pretože som príliš tenká. Moja váha sa kvôli tomuto nijak nezmenila, avšak nie je to nikoho vec. Nikto si nezaslúži, aby niekto útočil na to, ako vyzerá. Nikdy neviete, čím si môže človek prechádzať alebo s čím bojuje," napísala Phillippe.

@avaephillippe Pretty is as pretty does, babes...& bodyshaming is simply toxic behavior. 💋 #loveyouasyouare ♬ Just A Girl (From "Clueless") - Soundtrack Wonder Band
Viac o téme: Reese WitherspoonAva Phillippe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu