Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nahá žena, ktorá spôsobila škandál na detskom ihrisku! Obhajoba bizarného vystúpenia: Deťom sa to páčilo

Podľa komentujúcich na sociálnej sieti to nebolo prvé nahé vystúpenie pre detského diváka
Podľa komentujúcich na sociálnej sieti to nebolo prvé nahé vystúpenie pre detského diváka (Zdroj: X/@MatousPikous)

PRAHA – Kontroverzná umelkyňa Kateřina Olivová sa postarala o poriadny škandál. Na univerzitnej pôde predviedla vystúpenie plné nahoty za prítomnosti detí. Svoje vystúpenie ale v rozhovore obhajuje a tvrdí, že za deti sú zodpovední ich rodičia a mali posúdiť či sa umeleckého vystúpenia zúčastnia.

Video umeleckého vystúpenia sa objavilo aj na sociálnych sieťach a vyvolalo vlnu pobúrenia. Aféru a vystúpenie dokonca začala riešiť aj polícia. Kateřina Olivová ale tvrdí, že nahota je normálna a kritika je neoprávnená. V rozhovore pre web Heroine uviedla, že z kritiky a hejtov na sociálnych sieťach si ťažkú hlavu nerobí a za svojím vystúpením si stojí.

Polícia zasahuje pre nahlásenú bombu na slovenských školách (Zdroj: Topky/Tip čitateľa)

„Všetci máme nejaké telá a je úplne normálne, že sme niekedy nahí. Tá akcia vyzerala na internete omnoho dramatickejšie ako to bolo v skutočnosti, kde vystúpenie malo logický vývoj. Ľudia, ktorí sa proti tomu búria, by sa búrili za každých okolností. Deti používajú ako nástroj a väčšina z kritikov deti ani nemá. Za deti zodpovedajú ich zákonní zástupcovia, ktorí by mali sami vyhodnotiť, čo je pre ich deti vhodné a čo nie,“ dodala autorka s informáciou, že prítomnosť detí na vystúpení bola voľbou a zodpovednosťou rodičov.

Akciu považuje za vydarenú a deťom sa podľa nej vystúpenie dokonca páčilo. "Súčasťou bol dymostroj a hádzanie blatom, čo sa deťom veľmi páčilo". Na kritiku postavy je Kateřina údajne už zvyknutá a samú seba berie takú aká je. Video dostupné na sociálnej sieti X a komentáre pod ním, ale tento čin a vystúpenie rázne odmietajú. Podľa niektorých komentujúcich to dokonca nebolo prvé nahé vystúpenie pre detského diváka, čo dokazuje aj jej ďalšia nahá fotka z detského ihriska.

Viac o téme: Kontroverzné videoKateřina OlivováUmelecké vystúpenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu